НАЧАЛО АНАЛИЗИ XRP Анализ

XRP анализ – алткойн пазарът се бори да си върне печалбите

юни 29, 2019 21:54 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP анализ – алткойн пазарът се бори да си върне печалбите

Междувременно XRP и алткойновете като цяло се борят да регистрират печалби. Криптовалутата на Ripple затъва и бързо изтрива печалбите. Още по-лошо, основите дават смесени сигнали.


Докато Money Tap привлече още шест японски банки, като има известен скептицизъм, че съюзът ще се разпадне след време, Bitrue загуби монети по време на хак.


Седемте нови банки включват Chikubo, Ashiga, Towa, Shimane, Toho и Fukushima Banks. Според изследователския център на XRP:


“SBI Group обявява, че седем други японски банки (общо 20 в днешно време) са се договорили да инвестират в Money Tap, Co. Ltd, съвсем нова компания, оперираща вътрешна система за уреждане на цифрови плащания, която работи на Ripple.”


XRP би бил в по-добро положение, ако Money Tap използва xRapid като средство за обмен.


От друга страна, Bitrue претърпя хак, като нападателите имаха достъп до горещия портфейл на борсата. В резултат на инцидента, бяха откраднати 9,3 милиона XRP и 2,5 милиона ADA. 


Досега биковете на XRP демонстрират слабост. При липсата на инерция за поддържане на по-нататъшно възходящо движение, XRP е в консолидация над 38 цента. Колкото и странно да звучи – това е бича нагласа. Оптимистите смятат, че виждаме повторно тестване на подкрепата след свободното падане от 27-ми юни.


Докато агресивните трейдъри могат да купуват спадовете, жизнено важно е биковете да прекъснат и да затворят над най-високите стойности от юни 2019 г. около 50 цента. 

Ценови скок над 50 цента трябва да бъде придружен от високи обеми на търговия над 113 милиона на 22-ри юни. Все пак, би било по-добре, ако този свещник, сигнализиращ обръщането към бичи тренд, е обширен със силна подкрепа, надминаваща обемите от 14-ти май на 187 милиона. Едва тогава консервативните търговци ще се включат, с цели на 80 цента и по-късно 1,40 долара.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още от XRP Анализ

XRP на ръба на сериозен спад на цената – ето какво да очакваме

Въпреки цялостния спад на пазара на криптовалути, който се дължи главно на намаляващия ентусиазъм около спот Биткойн борсово търгувания фонд (ETF), XRP е сред криптовалутите, които са изправени пред най-значително въздействие. Токенът наскоро претърпя значителни загуби, потапяйки се под критичното ниво на подкрепа от $0.60. В отговор на тази негативна тенденция анализаторите вече прогнозират значителни […]

15.01.2024 6:00 2 мин. четене

Анализ на цената на XRP – какво трябва да знаем

С разгръщането на новата седмица фокусът е върху потенциалното одобрение на спот Биткойн (BTC) борсово търгуван фонд (ETF), което може да има съществени последици за XRP и по-широкия пазар на криптовалути. Крипто анализаторът Cryptoinsightsuk подчерта въздействието на това събитие върху траекторията на XRP. Макар да предвижда потенциален пробив за XRP, експертът съветва за бдителност по […]

08.01.2024 13:00 2 мин. четене

XPR: Какво трябва да се случи, за да продължи цената нагоре

Стойността на XRP в момента демонстрира бичи настроения, което е в унисон с цялостната пазарна тенденция, и се стреми да достигне границата от $1, за да установи нов исторически връх. Анализаторите, макар и да отчитат продължаващия възходящ тренд, подчертават необходимостта от рестарт преди по-нататъшното възходящо движение. В публикация в TradingView на крипто анализаторът “ProSignalsFx” от […]

13.11.2023 14:00 2 мин. четене

Цената на XRP е изправена пред срив – какво да очакваме

На 1 август цената на XRP временно спадна под $0.68, отбелязвайки първия спад след неотдавнашната правна победа срещу SEC в средата на юли. Анализът на данните за активността във веригата показва, че от понеделник дългосрочните притежатели на XRP са започнали широка разпродажба. След дългоочаквания триумф в продължителната правна битка със SEC цената на XRP достигна […]

01.08.2023 21:06 3 мин. четене