НАЧАЛО АНАЛИЗИ XRP Анализ

Накъде се насочва цената на XRP?

септември 12, 2022 11:53 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Накъде се насочва цената на XRP?

На XRP биковете може да се наложи да изчакат малко повече, за да се осъществи пробив.

През юни криптовалутата беше забелязана да пробива ключовата стойност на подкрепа от $0.39. Тъй като зоната на подкрепа беше пробита, същото ниво беше позиционирано и като ключова съпротива.

Цената на XRP също беше забелязана да формира диапазон от $0.30 до $0.41, като средната точка беше определена на $0.36, която действаше едновременно като зона на съпротива и подкрепа.

Биковете на XRP губят агресивност?

През август се наблюдава, че XRP се опитва да пробие нивото от $0.39 в продължение на две седмици. Биковете обаче изчерпват силите си, изпращайки цената надолу под средната точка на диапазона. След няколко дни цената се понижава още повече до нивото от $0.30.

По данни на CoinMarketCap цената на XRP е спаднала с 1.3% или се търгува на ниво от $0.3548 към момента на писане на този материал.

Техническите индикатори за токена демонстрират внезапен обрат в мечата прелюдия. RSI се изкачи над 50 и превърна нивото в подкрепа, показвайки силен възход, който може да се задържи през следващите няколко дни.

Нещо повече, линията на натрупване/разпределение (A/D) успя да пробие ключовото ниво на съпротива, забелязано през май, което засега е много критично развитие.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Какво да очакваме от Биткойн (BTC) този септември?


Но подобно развитие може да не потвърди по-нататъшния напредък над нивото от $0.39. От друга страна, това би означавало, че пробивът е възможен и може да се случи до няколко седмици.

Скокът в търсенето на XRP показва бича позиция

Внезапният скок в търсенето на криптовалутата показва, че биковете може би са поели контрола. Въпреки това, пробив, който би минал през ключовата съпротива, може да отнеме известно време, за да се случи.

Освен проблемите със SEC, предизвикателството е да се пробие линията на съпротива, която е стабилна от май 2021 г. насам.

XRP е тествал и провалял тази зона на съпротива много пъти, но е твърдо решен да я тества отново. Преодоляването на зоната на съпротива определено ще помогне за вдигането на XRP до следващата цел от $1.

 

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Още от XRP Анализ

XRP на ръба на сериозен спад на цената – ето какво да очакваме

Въпреки цялостния спад на пазара на криптовалути, който се дължи главно на намаляващия ентусиазъм около спот Биткойн борсово търгувания фонд (ETF), XRP е сред криптовалутите, които са изправени пред най-значително въздействие. Токенът наскоро претърпя значителни загуби, потапяйки се под критичното ниво на подкрепа от $0.60. В отговор на тази негативна тенденция анализаторите вече прогнозират значителни […]

15.01.2024 6:00 2 мин. четене

Анализ на цената на XRP – какво трябва да знаем

С разгръщането на новата седмица фокусът е върху потенциалното одобрение на спот Биткойн (BTC) борсово търгуван фонд (ETF), което може да има съществени последици за XRP и по-широкия пазар на криптовалути. Крипто анализаторът Cryptoinsightsuk подчерта въздействието на това събитие върху траекторията на XRP. Макар да предвижда потенциален пробив за XRP, експертът съветва за бдителност по […]

08.01.2024 13:00 2 мин. четене

XPR: Какво трябва да се случи, за да продължи цената нагоре

Стойността на XRP в момента демонстрира бичи настроения, което е в унисон с цялостната пазарна тенденция, и се стреми да достигне границата от $1, за да установи нов исторически връх. Анализаторите, макар и да отчитат продължаващия възходящ тренд, подчертават необходимостта от рестарт преди по-нататъшното възходящо движение. В публикация в TradingView на крипто анализаторът “ProSignalsFx” от […]

13.11.2023 14:00 2 мин. четене

Цената на XRP е изправена пред срив – какво да очакваме

На 1 август цената на XRP временно спадна под $0.68, отбелязвайки първия спад след неотдавнашната правна победа срещу SEC в средата на юли. Анализът на данните за активността във веригата показва, че от понеделник дългосрочните притежатели на XRP са започнали широка разпродажба. След дългоочаквания триумф в продължителната правна битка със SEC цената на XRP достигна […]

01.08.2023 21:06 3 мин. четене