НАЧАЛО АНАЛИЗИ XRP Анализ

Накъде се насочва цената на XRP?

септември 12, 2022 11:53 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Накъде се насочва цената на XRP?

На XRP биковете може да се наложи да изчакат малко повече, за да се осъществи пробив.

През юни криптовалутата беше забелязана да пробива ключовата стойност на подкрепа от $0.39. Тъй като зоната на подкрепа беше пробита, същото ниво беше позиционирано и като ключова съпротива.

Цената на XRP също беше забелязана да формира диапазон от $0.30 до $0.41, като средната точка беше определена на $0.36, която действаше едновременно като зона на съпротива и подкрепа.

Биковете на XRP губят агресивност?

През август се наблюдава, че XRP се опитва да пробие нивото от $0.39 в продължение на две седмици. Биковете обаче изчерпват силите си, изпращайки цената надолу под средната точка на диапазона. След няколко дни цената се понижава още повече до нивото от $0.30.

По данни на CoinMarketCap цената на XRP е спаднала с 1.3% или се търгува на ниво от $0.3548 към момента на писане на този материал.

Техническите индикатори за токена демонстрират внезапен обрат в мечата прелюдия. RSI се изкачи над 50 и превърна нивото в подкрепа, показвайки силен възход, който може да се задържи през следващите няколко дни.

Нещо повече, линията на натрупване/разпределение (A/D) успя да пробие ключовото ниво на съпротива, забелязано през май, което засега е много критично развитие.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Какво да очакваме от Биткойн (BTC) този септември?


Но подобно развитие може да не потвърди по-нататъшния напредък над нивото от $0.39. От друга страна, това би означавало, че пробивът е възможен и може да се случи до няколко седмици.

Скокът в търсенето на XRP показва бича позиция

Внезапният скок в търсенето на криптовалутата показва, че биковете може би са поели контрола. Въпреки това, пробив, който би минал през ключовата съпротива, може да отнеме известно време, за да се случи.

Освен проблемите със SEC, предизвикателството е да се пробие линията на съпротива, която е стабилна от май 2021 г. насам.

XRP е тествал и провалял тази зона на съпротива много пъти, но е твърдо решен да я тества отново. Преодоляването на зоната на съпротива определено ще помогне за вдигането на XRP до следващата цел от $1.

 

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Още от XRP Анализ

XRP може да претърпи значителна волатилност – какво трябва да следим?

С криптовалутите в челните редици на тези насрещни ветрове интересът и покупателната способност могат да намалеят, отваряйки място за мечките да поемат контрол и евентуално да предизвикат нови дъна за 2022 г., заличавайки в процеса малките печалби от май и юни.  Възможно е биковете да бъдат смачкани и най-накрая да бъдат изтласкани от позициите си […]

юни 11, 2022 12:50 2 мин. четене

Цената на XRP продължава да се консолидира – какво да следим?

В резултат на това токенът се движи над множество нива на подкрепа, което може да предотврати по-нататъшни спадове. Цената на XRP се консолидира от доста време, създавайки четири равни дъна и пет по-ниски дъна от 13-ти май. Свързването на тези точки с помощта на тренд линии води до низходящ триъгълник. Тази техническа формация прогнозира спад […]

май 30, 2022 16:43 2 мин. четене

XRP проби съпротива, насочвайки се към $0.70

Купувачите изглеждаха заинтересовани от нивото от $0,60 за входна точка и успяха да натиснат XRP здраво над него, дори затваряйки над входа за три последователни дни.   Цената на XRP се движи около 55-дневната проста плъзгаща се средна (SMA) вече почти две седмици. Продавачите и купувачите използваха тази бариера като ключово ниво на пробив и […]

юли 12, 2021 17:46 2 мин. четене

XRP консолидира печалби – приключи ли ралито?

XRP преодоля много препятствия близо до $1.2, за да премине по-наgore в положителна зона.   Цената дори се повиши над $1.4, преди мечките да се появят близо $1.485. Формира се максимум близо до $1.481 и наскоро имаше корекция надолу. Мечките успяха да изтласкат цената под нивата на подкрепа от $1.42 и $1.4.   Настъпи пробив […]

април 12, 2021 9:57 2 мин. четене