НАЧАЛО Биткойн

Анализаторът който предрече дъното през 2018 г. отправя предупреждение

юли 26, 2022 12:46 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Анализаторът който предрече дъното през 2018 г. отправя предупреждение

Крипто стратег, който точно определи дъното на мечия пазар за 2018 г. за Биткойн (BTC), отправя ново предупреждение за флагманската криптовалута.

Псевдонимният анализатор Smart Contracter казва на своите последователи в Twitter, че ралито на Биткойн до около $24,000 през миналата седмица сега изглежда като капан, заложен за BTC биковете.

BTC се върна в обхвата на пробива от миналата седмица, което показва, че това е било подвеждащо движение, затварям тази нишка сега и ще купя всяко ново дъно.

Анализаторът подчертава, че вижда бичи капани и при други криптовалути, не само при BTC, като предупреждава, че нови дъна за дигиталните активи може да са на дневен ред.

Обратно в стабилните монети. Ценовото действие на всичко започва да изглежда така, сякаш пробивите от миналата седмица бяха подвеждащи. Ще купувам агресивно нови дъна, „ако“ те се случат през следващата седмица или две… В момента е трудно да се търгува на този пазар, но ако получим ново дъно, това ще бъде такава високо убеждаваща, all-in покупка. Надявам се това да се случи.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: 
Tesla е направила $64 милиона печалба от продажбата на Биткойн (BTC)

Докато Smart Contracter е скептичен по отношение на бичите перспективи на BTC, колегата му Credible каза на своите последователи в Twitter, че все още е бичи настроен към Биткойн, стига той да се задържи над неговото ниво на инвалидизация от $19,615.

[BTC] може да се потопи под първата локална подкрепа тук [$21,600], тъй като реакцията от нея досега беше доста слаба. При това изглежда, че е завършило движение от пет вълни нагоре, обемът е достигнал връх на петата [вълна] и оттогава спада, така че търсим по-високо дъно и продължение. Ниво на валидиране на графиката.

Към момента на писане на статията BTC се търгува на цена от $21,132 – което е спад с над 4% за деня.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн (BTC): Русия засилва натиска си в копаенето на криптовалути

Докато инвеститорите скърбят за загубата от инвестираните от тях средства, миньорите на Биткойн (BTC) се борят да оцелеят. В резултат на това цената на BTC продължи да пада дори при нарастващите разходи за електроенергия, използвана за добив на актива. Въпреки това много миньори от Русия имат желание да придобият съоръжения за добив.

декември 4, 2022 22:05 1 мин. четене

Очакванията за цената на Биткойн (BTC) са все по-ниски

Неотдавнашно проучване показва, че общественото възприятие за бъдещата стойност на Биткойн е по-песимистично след срива на FTX.

декември 4, 2022 21:11 1 мин. четене

Ето кои са топ транзакциите на крипто китовете през изминалата седмица

През изминалата седмица станахме свиделите на не малко транзакции на крипто китове. Общата им стойност е над $3 милиарда, а Binance са помогнали за осъществяването на около 80% от тях.

декември 4, 2022 17:55 1 мин. четене

„Купувайте Биткойн“, препоръчва изследовател от Харвард на централните банки

Изследовател по икономика от Харвард публикува нов работен документ, в който препоръчва на централните банки по света да започнат да купуват Биткойн.

декември 4, 2022 10:05 1 мин. четене