НАЧАЛО Алткойни

Анализатор споделя прогнозата си за 3 алткойна, позиционирани за възход

септември 30, 2023 10:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Анализатор споделя прогнозата си за 3 алткойна, позиционирани за възход

Познат под псевдонима "Altcoin Sherpa", крипто анализатор сподели, че Worldcoin (WLD) може да претърпи увеличение с над 11% спрямо настоящата си оценка.

Коментирайки WLD анализаторът сподели, че изцяло е закрил позициите си, като е направил по-голямата част от печалбите си в рамките на диапазона $1.70-$1.85. Освен това в крайна сметка Altcoin Sherpa вярва, че има възможност този актив да достигне $2 или потенциално по-висока стойност.

Анализирайки графиката си, трейдърът изглежда предполага, че Worldcoin е във възходяща тенденция след успешното преминаване на 200-дневната експоненциална пълзяща средна (EMA).

Освен това търговецът разкри, че следи отблизо токена за местно управление на Biconomy (BICO), платформа, предлагаща удобна за потребителите инфраструктура за разработчици, а токенът претърпява повторно тестване на ключово ниво:

Станахме свидетели на значителен скок днес, като безсрочните договори бяха обявени на Binance. Лично аз съм склонен да се въздържа от покупка на това текущо ниво, тъй като се има предвид, че 200-дневната ЕМА функционира като съпротива. Въпреки това ще я държа под внимателно наблюдение.

И накрая, трейдърът предположи, че Terra (LUNA) може, след като отскочи от критичното ниво на Фибоначи, да преживее временно възстановяване на печалбите, преди да започне ново рали:

 Държа дълга позиция от 0.382 Фиб, но също така съм поставил оферти в диапазона от $0.49. Това е настройката, от която съм най-ентусиазиран.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Топ криптовалутите за следващият алткойн сезон според ChatGPT

Според мнозина предстои рязък скок на пазара на криптовалути, тъй като Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и различни други криптовалути отбелязват нови ценови върхове наред с повишените долни нива.

декември 4, 2023 7:00 2 мин. четене

3 евтини криптовалути, на които да обърнете внимание следващата седмица

С наближаването на края на годината някои криптовалути навлизат във фаза на консолидация, докато други представят обещаващи инвестиционни перспективи.

декември 3, 2023 7:00 2 мин. четене

Цената на Terra Classic (LUNC) се изстреля с 25% след нова актуализация

Общността на Terra Luna Classic наскоро прие резолюция за справяне с несъответствие в последователностите, което засегна някои валидатори.

декември 2, 2023 22:00 2 мин. четене

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.