НАЧАЛО Биткойн

Анализатор споделя предупреждение за Биткойн (BTC)

23.11.2022 21:21 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Анализатор споделя предупреждение за Биткойн (BTC)

Широко следен крипто стратег предупреждава Биткойн (BTC) трейдърите, че активът изглежда е готов за още една разпродажба.

Анализаторът, подвизаващ се под псевдонима “Kaleo”, сподели на своите 545,700 последователи в Twitter, че Биткойн е пробил диагоналната си подкрепа на едночасовата графика и изглежда готов за рязка корекция до $12,500.

Продължението надолу преди какъвто и да е вид отскок е най-вероятният сценарий. Вече видяхме пробив на обратната петолъчка надолу, а следващото солидно ниво на подкрепа се сближава с ретеста на пробива на тренда на високата времева рамка и подкрепата от върховете на базовия диапазон от 2019-2020 г.

kaleo1

Трейдърът вярва, че предстои скорошно понижение на BTC, но прогнозира, че криптовалутата ще отскочи рязко, след като достигне около $12,500.

V-образното възстановяване от дъното на този пробив, последвано от няколко месеца на натрупване и неутрални движения до пролетта на 2023 г. излгежда вероятно.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Лайткойн (LTC): Ето защо алткойнът скочи с 30% за 24 часа


След период на странична търговия през първото тримесечие на 2023 г. анализаторът прогнозира, че Биткойн в крайна сметка ще възвърне бичия си импулс и ще се покачи до $40,000.

Все още смятам, че ще има значителна промяна в инерцията при пробива на низходящия тренд… 

Не очаквам това движение да доведе до нов исторически връх, а до връщане към диапазона $30,000 – $40,000, последвано от период на неутрални движения преди следващия халвинг.

kaleo2

Халвингът на Биткойн вероятно ще се състои април 2024 г. Това е значително събитие, при което възнагражденията на BTC миньорите ще бъдат намалени наполовина.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Критиките към Биткойн са абсурдни – Антъни Скарамучи

Американският финансист Антъни Скарамучи, основател на SkyBridge Capital, наскоро защити съоснователя на MicroStrategy Майкъл Сейлър от упреците на Биткойн критик, който твърди, че Сейлър е навредил повече на BTC, отколкото му е помогнал.

24.05.2024 1:00 2 мин. четене

Манията по Биткойн Runes отминава след огромен срив на транзакциите

Протоколът Bitcoin Runes, стартиран на 20 април, първоначално се наложи като доминиращ в трафика на блокчейна на Биткойн в осем дни, предимно през уикендите, което съвпадна с четвъртото халвинг събитие на Биткойн.

23.05.2024 17:00 1 мин. четене

Доналд Тръмп започна да приема Биткойн, Етериум и други криптовалути за кампанията си

Уебсайтът на предизборната кампания на бившия президент Доналд Тръмп обяви, че приема дарения в криптовалута, като предоставя на потребителите възможността да правят вноски с фиатна валута или с различни криптовалути.

23.05.2024 7:00 1 мин. четене

Топ 3 акции, които да следите по време на бичия пазар на Биткойн

Биткойн се превърна в най-добре представящия се актив през последното десетилетие, като показа забележителна устойчивост и непрекъснат растеж. Интересното е, че някои водещи криптоакции също са свидетели на значителни възходящи тенденции.

22.05.2024 21:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.