НАЧАЛО Биткойн

Анализатор споделя предупреждение за Биткойн (BTC)

ноември 23, 2022 21:21 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Анализатор споделя предупреждение за Биткойн (BTC)

Широко следен крипто стратег предупреждава Биткойн (BTC) трейдърите, че активът изглежда е готов за още една разпродажба.

Анализаторът, подвизаващ се под псевдонима „Kaleo“, сподели на своите 545,700 последователи в Twitter, че Биткойн е пробил диагоналната си подкрепа на едночасовата графика и изглежда готов за рязка корекция до $12,500.

Продължението надолу преди какъвто и да е вид отскок е най-вероятният сценарий. Вече видяхме пробив на обратната петолъчка надолу, а следващото солидно ниво на подкрепа се сближава с ретеста на пробива на тренда на високата времева рамка и подкрепата от върховете на базовия диапазон от 2019-2020 г.

kaleo1

Трейдърът вярва, че предстои скорошно понижение на BTC, но прогнозира, че криптовалутата ще отскочи рязко, след като достигне около $12,500.

V-образното възстановяване от дъното на този пробив, последвано от няколко месеца на натрупване и неутрални движения до пролетта на 2023 г. излгежда вероятно.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Лайткойн (LTC): Ето защо алткойнът скочи с 30% за 24 часа


След период на странична търговия през първото тримесечие на 2023 г. анализаторът прогнозира, че Биткойн в крайна сметка ще възвърне бичия си импулс и ще се покачи до $40,000.

Все още смятам, че ще има значителна промяна в инерцията при пробива на низходящия тренд… 

Не очаквам това движение да доведе до нов исторически връх, а до връщане към диапазона $30,000 – $40,000, последвано от период на неутрални движения преди следващия халвинг.

kaleo2

Халвингът на Биткойн вероятно ще се състои април 2024 г. Това е значително събитие, при което възнагражденията на BTC миньорите ще бъдат намалени наполовина.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Твърде късно ли е да закупите Биткойн преди 2023?

Биткойн все още диктува модата в крипто света. Но дали си струва да купите сега? Има ли нови проекти на хоризонта? Нека видим в тази статия.

декември 8, 2022 17:19 1 мин. четене

Биткойн: Въпреки забраната, Китай още е движеща сила в пространството

Въпреки че Китай започна да ограничава използването на криптовалути, най-вече на Биткойн (BTC), още през 2013 г., оттогава страната неволно придоби и запази статута на тих крипто кит.

декември 8, 2022 13:55 1 мин. четене

Биткойн обезпечението на Binance вдъхва доверие на пазара

Според световната одиторска компания Mazars гигантът криптоборсата Binance има достатъчно резерви, за да подкрепи Биткойните (BTC) на своите потребители.

декември 8, 2022 12:40 1 мин. четене

Биткойн: Вижте колко са реализираните загуби на инвеститорите

След тазгодишния срив на криптопазарите много от инвеститорите, както тези на дребно, така и институционалните намалиха експозицията си към Биткойн или напълно избягаха от позициите си.

декември 8, 2022 7:37 1 мин. четене