НАЧАЛО Биткойн

Анализатор споделя предупреждение за Биткойн (BTC)

ноември 23, 2022 21:21 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Анализатор споделя предупреждение за Биткойн (BTC)

Широко следен крипто стратег предупреждава Биткойн (BTC) трейдърите, че активът изглежда е готов за още една разпродажба.

Анализаторът, подвизаващ се под псевдонима “Kaleo”, сподели на своите 545,700 последователи в Twitter, че Биткойн е пробил диагоналната си подкрепа на едночасовата графика и изглежда готов за рязка корекция до $12,500.

Продължението надолу преди какъвто и да е вид отскок е най-вероятният сценарий. Вече видяхме пробив на обратната петолъчка надолу, а следващото солидно ниво на подкрепа се сближава с ретеста на пробива на тренда на високата времева рамка и подкрепата от върховете на базовия диапазон от 2019-2020 г.

kaleo1

Трейдърът вярва, че предстои скорошно понижение на BTC, но прогнозира, че криптовалутата ще отскочи рязко, след като достигне около $12,500.

V-образното възстановяване от дъното на този пробив, последвано от няколко месеца на натрупване и неутрални движения до пролетта на 2023 г. излгежда вероятно.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Лайткойн (LTC): Ето защо алткойнът скочи с 30% за 24 часа


След период на странична търговия през първото тримесечие на 2023 г. анализаторът прогнозира, че Биткойн в крайна сметка ще възвърне бичия си импулс и ще се покачи до $40,000.

Все още смятам, че ще има значителна промяна в инерцията при пробива на низходящия тренд… 

Не очаквам това движение да доведе до нов исторически връх, а до връщане към диапазона $30,000 – $40,000, последвано от период на неутрални движения преди следващия халвинг.

kaleo2

Халвингът на Биткойн вероятно ще се състои април 2024 г. Това е значително събитие, при което възнагражденията на BTC миньорите ще бъдат намалени наполовина.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Силната информираност за ценовото действие на Биткойн е това, което стимулира инвестициите според Avorak AI

Биткойн (BTC) се превърна в безспорен лидер в постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите. Потенциалът на Биткойн за значителна възвръщаемост привлече значителен интерес както от страна на индивидуални, така и от институционални инвеститори.

май 30, 2023 17:00 3 мин. четене

Биткойн представи версия 25.0: Подобрена производителност и нови функции

Наскоро основният софтуер на Биткойн (Bitcoin Core) пусна версия 25.0, която въвежда редица подобрения, поправки на грешки и оптимизации на производителността, както и актуализирани преводи.

май 30, 2023 13:58 2 мин. четене

Халвингът на Биткойн разбива мита за намаляващата възвръщаемост

Неотдавнашна публикация в Twitter, в която се подчертава историческото представяне на цената на Биткойн след всяко халвинг събитие, предизвика интригуващи дискусии в крипто общността.

май 30, 2023 7:00 4 мин. четене

ChatGPT: Може ли Етериум да изпревари Биткойн?

Попитахме чатботът на OpenAI, ChatGPT дали е възможно един ден Етериум да надмине Биткойн като криптовалута номер едно.

май 29, 2023 17:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.