НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Анализатор разглежда най-лошия сценарий за Биткойн

ЯНУ. 26, 2022 10:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Анализатор разглежда най-лошия сценарий за Биткойн

Популярният крипто търговец Бенджамин Коуен смята, че Биткойн може да падне още малко, преди да отскочи отново по-късно тази година.

Коуен казва на своите 700,000 абонати в YouTube, че потенциалният най-лош сценарий за Биткойн през следващите няколко месеца се основава на 200-седмичната плъзгаща се средна стойност на крипто актива, която в момента е около $19,300.


Този показател обаче се движи бързо нагоре и до второто тримесечие на годината се очаква да бъде около $23,000, твърди анализатора.


Не Пропускай: Купуват ли големите инвеститори по време на спада?

Преди това BTC падна до своята 200-седмична пълзяща средна стойност по време на сривовете през декември 2018 г. и март 2020 г. Търговецът отбелязва, че предизвиканият от пандемия срив през март 2020 г. всъщност доведе Биткойн чак до неговата 300-седмична пълзяща средна стойност.


“Това продължи само около една седмица или нещо такова. По същество това беше фитил, ние се върнахме нагоре и в крайна сметка отидохме на едногодишно рали, което ни отведе от $3,800 до над $64,000.”


Коуен прогнозира, че BTC може да се възстанови с “устойчиво отскачане”, след като падне чак до 200-седмичната пълзяща средна стойност в някакъв момент през второто тримесечие на тази година.


Биткойн се търгува около $37,500 към момента на писане.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

$1.2 милиарда в Биткойн бяха ликвидирани по време на спада миналата седмица

От неделя, 8-ми май – когато стабилната монета TerraUSD започна да губи своята фиксация към щатския долар и крипто пазарите започнаха да се сриват – към събота, 14-ти май, търговците на Биткойн дерива...
МАЙ. 17, 2022 09:56 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Grayscale пуска първия европейски ETF

Очаква се новите борсово търгувани продукти да бъдат листнати на Лондонската фондова борса (LSE), Borsa Italiana и Deutsche Borse Xetra.Още през февруари Grayscale обяви своя ETP в Съединените щати, п...
МАЙ. 16, 2022 19:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн може да направи значителен скок след скорошния спад

Анализаторът Джъстин Бенет каза на своите последователи в Twitter, че Биткойн вероятно е отпечатал временно дъно, след като е успял да си върне ключово ниво на подкрепа.“Има голям шанс крипто да дости...
МАЙ. 16, 2022 12:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

44 държави ще се срещнат в Салвадор, за да обсъдят Биткойн

В последващи туитове президентът обяви, че Централната банка на Сао Томе и Принсипи, Централната банка на Парагвай, Националната банка на Ангола, Банката на Гана, Банката на Намибия, Банката на Уганда...
МАЙ. 16, 2022 11:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света