НАЧАЛО Алткойни

Анализатор предвижда печалби за тези два алткойна

ноември 8, 2022 11:49 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Анализатор предвижда печалби за тези два алткойна

Популярен трейдър на криптовалути сподели, че Биткойн (BTC) и два други цифрови актива са готови за ръст на цените тази седмица.

Псевдонимният анализатор, подвизаващ се под псевдонима „Kaleo“, сподели в Twitter, че Биткойн е на път да пробие и да се насочи към зоната от $22,700. Към момента BTC се търгува около $19,800 и анализатрът не е дал актуалузация за прогнозата си откакто активът загуби ключовото ниво от $20,000. 

Малко натрупване на върха на подкрепата след пробива.

Би трябвало да видим още един крак нагоре към около $22,700 скоро – вероятно малко странични движения около $22,000 по пътя.

Гледайки алткойн пазара Kaleo наблюдава децентрализираната мрежа за оракули Chainlink (LINK) за потенциални печалби. Според търговеца всичко под $10 за токена е добър вход.

Базата на натрупване за графиката LINK/USD е толкова ясна – въпреки че приписвам пробива на съпротивата на високата времева рамка на движението на BTC повече от всичко друго.

Този тип движения обикновено са предвестници на изпреварващото движение спрямо двойката с BTC.

LINK под $10 [е добра цена].


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Coinbase ще добави нова криптовалута към списъка си с алткойни


Kaleo е насочил поглед и към Avalanche (AVAX), за който твърди, че се подготвя за значителен възход до нивото от $60, което е с повече от 200% над текущите цени.

avax

Според анализатора AVAX току-що е пробил диагоналната линия на съпротива, изобразена на графиката по-горе, и сега е на път да достигне неговата ценова цел, като първо се спира на около $30.

avax

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Най-добрата криптовалута за начинаещи през 2023

Ако се чудите коя е най-добрата криптовалута за закупуване през 2023 година, много от вас ще останат шокирани, защото не е е Биткойн, а…

януари 30, 2023 19:35 5 мин. четене

Може да предстои голямо движение за Polygon и още един алткойн, твърди трейдър

Популярен пазарен коментатор сподели вижданията си за предстоящото ценово действие на два алткойна с големи пазарни капитализации.

януари 30, 2023 19:00 1 мин. четене

Cardano: Активното търсене на актива може да тласне цената нагоре

Докато оптимизмът в сектора на криптовалутите започва да затихва, Cardano (ADA) регистрира голямо търсене от страна на крипто трейдърите и инвеститори, което създава предпоставки за повишение на цената, ако тази тенденция се запази.

януари 30, 2023 18:15 2 мин. четене

Защо Floki Inu поскъпна с над 150% в рамките на последния месец?

Общността на Floki Inu (FLOKI) гласува „за“ на предложение за изгаряне на 4.2 трилиона токена на стойност над $100 милиона на своя междуверижен мост.

януари 30, 2023 15:10 2 мин. четене