НАЧАЛО Алткойни

Анализатор предвижда печалби за тези два алткойна

08.11.2022 11:49 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Анализатор предвижда печалби за тези два алткойна

Популярен трейдър на криптовалути сподели, че Биткойн (BTC) и два други цифрови актива са готови за ръст на цените тази седмица.

Псевдонимният анализатор, подвизаващ се под псевдонима “Kaleo”, сподели в Twitter, че Биткойн е на път да пробие и да се насочи към зоната от $22,700. Към момента BTC се търгува около $19,800 и анализатрът не е дал актуалузация за прогнозата си откакто активът загуби ключовото ниво от $20,000. 

Малко натрупване на върха на подкрепата след пробива.

Би трябвало да видим още един крак нагоре към около $22,700 скоро – вероятно малко странични движения около $22,000 по пътя.

Гледайки алткойн пазара Kaleo наблюдава децентрализираната мрежа за оракули Chainlink (LINK) за потенциални печалби. Според търговеца всичко под $10 за токена е добър вход.

Базата на натрупване за графиката LINK/USD е толкова ясна – въпреки че приписвам пробива на съпротивата на високата времева рамка на движението на BTC повече от всичко друго.

Този тип движения обикновено са предвестници на изпреварващото движение спрямо двойката с BTC.

LINK под $10 [е добра цена].


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Coinbase ще добави нова криптовалута към списъка си с алткойни


Kaleo е насочил поглед и към Avalanche (AVAX), за който твърди, че се подготвя за значителен възход до нивото от $60, което е с повече от 200% над текущите цени.

avax

Според анализатора AVAX току-що е пробил диагоналната линия на съпротива, изобразена на графиката по-горе, и сега е на път да достигне неговата ценова цел, като първо се спира на около $30.

avax

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Dogecoin: Китовете прехвърлят десетки милиони – очаква ли се още спад на цената?

В разгара на по-широкия пазарен спад Dogecoin (DOGE) се бори с низходящ натиск, като се опитва да задържи цената си над критичното ниво на подкрепа от $0.15.

14.04.2024 21:00 2 мин. четене

2 криптовалути, които може да са по-добра инвестиция от златото

Златото бележи завиден възход, като през цялата година поставя нови рекордни стойности, привличайки значителен интерес от страна на инвеститорите на фона на повишено търсене.

14.04.2024 16:00 2 мин. четене

Solana с важно съобщение за проблемите на мрежата

Блокчейнът Solana (SOL) наскоро се сблъска с предизвикателства, свързани с продължително претоварване на мрежата, което доведе до много неуспешни транзакции.

14.04.2024 15:00 2 мин. четене

“Събудих се и бях изгубил $1.14 милиона” сподели трейдър на меме токени

Търговията с ливъридж може да засили печалбите, но и да увеличи загубите, особено на волатилни пазари като този на криптовалутите.

14.04.2024 14:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.