Home

Анализатор предупреди за наближаващ спад на популярна меме криптовалута

26.06.2024 7:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Анализатор предупреди за наближаващ спад на популярна меме криптовалута

Известен крипто трейдър отправи предупреждение за базирана на Solana меме криптовалута, като посочи, че въпросния актив може да отбележи по-нататъшни спадове.

Според анализаторът, известен като Bluntz, техническите показатели предполагат, че меме токена dogwifhat (WIF) може да претърпи допълнителни низходящи движения през следващите три до четири седмици.

Bluntz подчерта, че WIF е регистрирал възходящ тренд, продължил 109 дни по-рано тази година. Въз основа на това той прогнозира подобна продължителност на мечия тренд на алткойна. Той отбеляза, че към момента са минали 85 дни от отдръпването и очаква тази корективна фаза да продължи до юли.

Що се отнася до ценовата цел, Bluntz спомена, че иска да купи WIF, когато спадне до около $1. Той очаква меме токена да продължи спада си, достигайки нивото на корекция на Фибоначи от 0.78, което според него би било отлична дългосрочна входна точка.

Bluntz използва теорията на вълните на Елиът – метод за технически анализ, който прогнозира бъдещи движения на цените чрез анализ на психологията на тълпата във вълновите модели.

Според тази теория един бичи актив обикновено претърпява петвълново покачване, последвано от тривълнова ABC корекция. От графиката на търговеца изглежда, че WIF е завършил петвълновото рали и сега се намира в заключителния етап на ABC корекция.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето какво трябва да знаете за спот Етериум ETF-ите

От вторник, 23 юли, ще могат да се търгуват нови спот ETF-и за Етериум, които ще позволят на инвеститорите да купуват криптовалутата под формата на акции.

18.07.2024 20:30 2мин. четене

Ето кога мрежата на Polygon ще спре да използва MATIC

На 18 юли мрежата Polygon обяви плановете си да актуализира своя роден токен MATIC до криптовалута, наречена POL, като преходът ще се осъществи на 4 септември.

18.07.2024 16:30 1мин. четене

Ето защо цената на XRP скочи през изминалата седмица

XRP отбеляза значителен скок, като тази седмица поскъпна с над 38% и достигна $0.61, изпреварвайки по-скромния ръст от 12% на Биткойн.

18.07.2024 16:00 2мин. четене

SEC одобри два спот Етериум ETF-a за листване на NYSE

Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) на САЩ одобри два нови спот Етериум ETF-а : Grayscale ETH Mini Trust и ProShares ETH ETF.

18.07.2024 11:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.