Home

Гари Генслер даде коментар за Етериум ETF

25.06.2024 21:59 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Гари Генслер даде коментар за Етериум ETF

На фона на скорошния спад на пазара на криптовалути има едно събитие, което всички инвеститори очакват с нетърпение.

След като през януари тази година Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) одобри заявленията за спот Биткойн ETF за американските пазари, цената на флагманската криптовалута се изстреля до нови върхове.

Няколко месеца по-късно SEC даде частично одобрение за създаването на спот Етериум ETF. Единственото, което остана, за да видим такъв инвестиционен продукт, е окончателното одобрение на S-1 заявленията на компаниите.

Според скорошно съобщение на ETF анализатора на Bloomberg Ерик Балчунас очакваното одобрение ще се случи на 2 юли 2024 година – другата седмица.

Тази новина разпали изключителен ентусиазъм сред крипто инвеститорите, особено на фона на скорошната корекция на пазара.

Преди броени минути председателят на SEC, Гари Генслер, се появи като говорител на събитието “Bloomberg Invest” и сподели, че процесът за одобрение на Етериум ETF върви плавно и безпроблемно.

След като SEC потенциално одобри заявленията за спот ETH ETF, анализаторите очакват сериозен прилив на капитал към тези продукти, което може да обърне низходящата тенденция и да тласне криптовалутите по бича траектория.

Към момента на писане на статията Етериум се търгува на цена от $3,400 – което представлява ръст от 3.55% през последните 24 часа и обем на търговия от $15.9 милиарда.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето какво трябва да знаете за спот Етериум ETF-ите

От вторник, 23 юли, ще могат да се търгуват нови спот ETF-и за Етериум, които ще позволят на инвеститорите да купуват криптовалутата под формата на акции.

18.07.2024 20:30 2мин. четене

Ето кога мрежата на Polygon ще спре да използва MATIC

На 18 юли мрежата Polygon обяви плановете си да актуализира своя роден токен MATIC до криптовалута, наречена POL, като преходът ще се осъществи на 4 септември.

18.07.2024 16:30 1мин. четене

Ето защо цената на XRP скочи през изминалата седмица

XRP отбеляза значителен скок, като тази седмица поскъпна с над 38% и достигна $0.61, изпреварвайки по-скромния ръст от 12% на Биткойн.

18.07.2024 16:00 2мин. четене

SEC одобри два спот Етериум ETF-a за листване на NYSE

Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) на САЩ одобри два нови спот Етериум ETF-а : Grayscale ETH Mini Trust и ProShares ETH ETF.

18.07.2024 11:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.