НАЧАЛО Алткойни

Алткойн скочи с близо 40% на фона на корекцията

март 5, 2023 12:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн скочи с близо 40% на фона на корекцията

През последните няколко седмици пазарът на криптовалути претърпя значителна корекция, но един токен успя да остане устойчив.

Въпреки отдръпването на целия пазар, MX се покачи с близо 40% от началото на седмицата, като днес достигна най-високата си стойност от $1.77. Монетата, която е на 172-ро място по пазарна капитализация, също така отбеляза забележителен ръст от над 94% през последния месец и над 115% от началото на 2023 г.

MX 3M graph coinmarketcap

MEXC, която е основана през 2018 г., може да се похвали, че обслужва повече от 10 милиона потребители в над 170 държави и региони.

Наскоро борсата привлече внимание, когато в края на февруари намали таксите си за търговия. Тя намали разходите за спот търговия на платформата до нула за таксите на създателите и до 0.1% за таксите на приемателите, според прессъобщение.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн ще се изстреля около следващия халвинг- твърди PlanB


Освен това MEXC понижи и разходите за търговия с фючърси до нула за таксите на мейкърите и 0.03% за таксите на тейкърите.

Решението на борсата да намали таксите може да е изиграло роля за неотдавнашното рали на MX. Въпреки това MEXC стартира и система за доказване на резерви, която позволява на потребителите да верифицират популярни криптовалути като Tether (USDT), USD Coin (USDC), Биткойн (BTC) и Етериум (ETH). Потребителите могат също така да проверят съотношението на резервите на активите на MEXC чрез системата.

Скокът на цената на МХ може да се дължи и на все по-широкото ѝ приемане и на нарастващата ѝ репутация в крипто индустрията. Въпреки неотдавнашните печалби, MX все още е с над 55% под историческия си връх от $3.70, който достигна през декември 2021 г.

Неотдавнашното представяне на MX подчертава потенциала на по-малките, по-малко известни криптовалути да реализират значителни печалби. Тъй като все повече инвеститори се запознават с обещаващите проекти, които са на разположение, потенциалът за растеж в това пространство остава значителен.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Кои крипто проекти се разработват най-активно в момента?

Santiment, компания, занимаваща се с крипто анализи, определи Polkadot (DOT), Kusama (KSM) и Cardano (ADA) като водещите криптовалути по отношение на забележителната активност на разработчици в GitHub.

март 26, 2023 20:00 1 мин. четене

Топ анализатор споделя бичи прогнози за четири алткойна

В неотдавнашна стратегическа сесия известният крипто аналитик “Cred” сподели експертизата си за четири криптовалути, които отбелязаха положително пазарно движение през изминалата седмица.

март 25, 2023 17:00 2 мин. четене

Nasdaq ще предлага попечителство на Биткойн и Етериум

Според информация на Bloomberg News от 24 март фондовата борса Nasdaq със седалище в Ню Йорк планира да въведе услуга за попечителство на криптовалути до края на второто тримесечие.

март 25, 2023 9:00 1 мин. четене

Цената на токените на Terra Network пада след задържането на До Куон

Родните токени на Terra отбелязаха лек спад в стойността си, след като се появиха съобщения, че нейният основател До Куон е бил арестуван в Черна гора на 23 март.

март 24, 2023 23:30 2 мин. четене