НАЧАЛО Други

Altcoins.bg VIP Club – Новото място за криптовалути в България

септември 22, 2022 14:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Altcoins.bg VIP Club – Новото място за криптовалути в България

Всеки иска да бъде част от нещо голямо и грандиозно! Затова Altcoins.bg отваря вратите на бляскавия си VIP Club!

Всеки иска да бъде част от нещо голямо и грандиозно! Затова Altcoins.bg отваря вратите на бляскавия си VIP Club!

“През последните години нашият екип работи неуморно, за да изгради една цялостна и удобна за всички наши клиенти платформа за обмяна на криптовалути.

Сега бе ред да се фокусираме и върху една нова услуга, която ще направи инвестирането в криптовалути още по-лесно дори за начинаещите сред тях. От нашия опит сме забелязали, че голяма част от хората първо инвестират част от средствата си в някои модерни криптовалути, а след това започват да четат и да се образоват по темата.

Затова решихме да създадем и една обучителна услуга, с която да им помогнем да се ориентират по-лесно в тоновете информация, които са налични ежедневно и иновациите в сферата, които се случват буквално на всеки час. Само по този начин могат да вземат добре информирани решения.

В Altcoins.bg VIP Club предоставяме актуална информация във всеки един момент, анализи на пазара от проверени от нас източници, предложения за трейдове, сигнали от подбрани крипто специалисти, алфа информация за еърдропи, минтове, нфт-та, форкове и още много. Разбира се, всичко това е с информационна и обучителна цел.

Обучителната VIP Club услуга цели да направи нашия Дискорд сървър единственото място, от което хората имат нужда, за да са в час с информацията от света на криптовалутите.”

Основната функция на платформата на Altcoins.bg e да предостави лесна връзка между света на традиционните финанси и криптовалутите.

Собственикът на компанията споделя, че в близкото бъдеще предстои да добавят няколко нови услуги към портфолиото си, както и няколко напълно безплатни обучения за криптовалути, които ще бъдат достъпни за техните клиенти.

Как да стана част от Altcoins.bg VIP Club?

Ядрото на цялата полезна информация е Discord сървърът на Altcoins.bg. Там може да намерите обобщени и синтезирани данни, както и много крипто фенове, с които да обменяте иновативни идеи за децентрализация и Web3.

Да получиш навременна и точна информация чрез VIP Club е еквивалентно на 50лв/месец.

Разбира се, от платформата дават възможност за безплатен тестов период от 7 дни, в които може да разгледате сървъра и да разберете какви позитиви се крият там. След изтичането на периода може да решите дали да станете VIP клиенти или да спрете абонамента си. Ако го прекратите по време на безплатния период, естествено не дължите нищо.

Редовните клиенти на платформата ще могат да се възползват и от допълнителни отстъпки при участие във VIP клуба.

Ако вече сте използвали някоя от услугите на платформата, знаете, че екипът на Altcoins.bg прави всяко нещо с любов и внимание към детайла. Затова сме убедени, че ще останете доволни и от новото попълнение в портфолиото им от услуги!

Линк за регистрация може да намерите малко по-долу:

Влез в Altcoins VIP Club

или сканирайте QR-кода:

altcoins

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Coinbase глобени с $3.6 милиона

Coinbase, водещата борса за криптовалути, базирана в САЩ, получи санкция в размер на $3.6 милиона от Нидерландксата централна банка (DNB) за това, че не е получила съответната регистрация, преди да започне да предоставя крипто услуги в страната.

януари 26, 2023 18:00 2 мин. четене

FTX публикува пълен списък на своите кредитори

Публикуван е пълен списък на кредиторите, на които управляваната от Сам Банкман-Фрийд фалирала криптоборса – FTX дължи пари.

януари 26, 2023 12:23 2 мин. четене

Крипто и блокчейн решават ключов проблем, твърди комисар на SEC

Kомисар в Комисията по ценни книжа и борси (SEC), заяви, че след ужасната година участниците в сектора трябва да си спомнят какво всъщност представлява криптовалутата.

януари 26, 2023 11:37 2 мин. четене

BlockFi ще продава майнинг оборудването си, за да покрива дългове

Изглежда, че вече несъществуващата компания за криптовалутни заеми BlockFi възнамерява да се освободи от дългове на стойност около $160 милиона, които са гарантирани от около 68,000 машини за добив на Биткойн, като част от процесите за подаване на молба за защита от фалит.

януари 26, 2023 9:11 2 мин. четене