НАЧАЛО Алткойни

Алткойн спадна с 98% от историческия си връх – собствениците обвинени в източване на милиони

септември 5, 2023 6:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн спадна с 98% от историческия си връх – собствениците обвинени в източване на милиони

Токенът за комунални услуги, известен като GALA, отбеляза значителен спад в цената си на фона на продължаващия спад на пазара на криптовалути. 

GALA, която служи като родна криптовалута за Gala Games, стана свидетел на по-изразен спад след публичното оповестяване на нарастващи разногласия сред ръководството на компанията.

Както вече беше съобщено, Ерик Шиърмайер, главен изпълнителен директор (CEO) и Райт Търстън, съосновател на Gala Games, започнаха правни действия един срещу друг. Тези съдебни спорове са свързани с обвинения в присвояване на средства, като Търстън обвинява Шиърмайър в неправилно управление на ресурсите на компанията, което е довело до очевидното източване на стотици милиони долари.

След публичното оповестяване на тези съдебни битки цената на GALA, която вече беше подложена на натиск, отбеляза допълнителен спад, което я доближи опасно близо до исторически най-ниската ѝ стойност. Към момента на изготвяне на този доклад токените се търгуват на цена от $0.0168, отразявайки 18% спад за последните 7 дни и още по-значителен спад спрямо пиковата им стойност от $0.825.

Забележително е, че GALA претърпя значителен спад на стойността си от 98% през последните 18 месеца. Този спад може да се отдаде на различни фактори, включително по-широките икономически условия, продължителното мечешко състояние на цялостния крипто пазар и произтичащото от това увеличаване на дейностите по разпродажба, оказващи влияние върху цената на токена.

Въпреки общата инвестиционна стратегия за натрупване на токени по време на мечи пазари, вътрешните конфликти в платформата за блокчейн игри направиха GALA по-малко привлекателна за потенциалните инвеститори. 

Освен това твърденията за финансови нередности предполагат потенциална липса на доверие и прозрачност, което може да разубеди потенциалните инвеститори.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Един алткойн може скоро да надмине Етериум според крипто анализатор

Крипто инвеститорът и рисков капиталист Крис Бърниске предположи, че Solana (SOL) скоро може да надмине Етериум (ETH) в нова тренд формация.

октомври 2, 2023 21:00 1 мин. четене

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене

PEPE, EOS или VC Spectra – коя е по-добрата дългосрочна инвестиция?

Открийте най-добрата дългосрочна инвестиция сред PEPE, EOS и VC Spectra. Разгледайте техния потенциал и преценете дали е редно да предприемете инвестиционни решения.

октомври 2, 2023 19:20 3 мин. четене

Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

Bitcoin успя да изплува от началото на месеца, като проби $28,000 за първи път от август месец насам. Това безспорно създаде по-голяма инерция в крипто индустрията, която набира сили за последното тримесечие на годината.

октомври 2, 2023 18:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.