НАЧАЛО Алткойни

Алткойн скочи със 77% след подкрепа от Coinbase

декември 7, 2022 21:06 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн скочи със 77% след подкрепа от Coinbase

Алткойн, базиран на Етериум (ETH), отчете значителни печалби, след като привлече вниманието на водещата американска криптоборса.

Coinbase заяви, че Magic (MAGIC) вече е включен в нейната пътна карта за листване, която борсата е създала като начин да насърчи прозрачността и да предотврати търговията с вътрешна информация при своите листвания.

MAGIC е токенът, който захранва Treasure DAO – проект, който има за цел да бъде децентрализирана конзола за видеоигри, включваща игри и незаменяеми токени (NFT). 

Инфраструктурата на Treasure DAO включва Trove, пазар на NFT, изграден върху решението за мащабиране на Етериум Arbitrum, и платформа за конкурентни игри, наречена Bridgeworld.

MAGIC има пазарна капитализация от малко над $100 милиона и през последните няколко дни стана свидетел на впечатляващо рали.

След като на 22 ноември достигна местно дъно от $0.230, MAGIC се консолидира за около седмица, преди Coinbase да обяви, че включва алткойна в пътната си карта за листване.

Криптовалутата след това се покачи чак до $0.649, което представлява 182% възход от дъното през ноември и 77% след обявлението на Coinbase.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Големите инвеститори агресивно трупат този алткойн


Към момента на писане на статията MAGIC се търгува около $0.639 като отчита 17% печалби в последните 24 часа. Изглежда алткойнът може да надмине скорошните си върхове.

Coinbase все още не е регистрирала MAGIC официално, а активите, поставени в пътната карта за регистрация на борсата, не е задължително в крайна сметка да получат пълна подкрепа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Най-бързо растящите криптовалути за 2023 година

Най-бързо поскъпващи криптовалути през 2023 година. Всяка една от тях разполага с голям потенциал да расте по време на бичи пазар.

януари 29, 2023 14:18 7 мин. четене

Cardano: $4.5 милиарда навлизат в пазара – наплив на нови потребители

Блокчейн екосистемата на Cardano (ADA) пренесе огромния си растеж от 2022 г. в 2023 г., като още през първия месец на годината в мрежата продължиха да се наблюдават редица развития.

януари 28, 2023 17:00 2 мин. четене

Aave взе решение да изчисти дългове за милиони

DeFi протоколът Aave прие предложение за управление, което имаше за цел да премахне излишния дълг в CRV резерва на пула за ликвидност v2 на Етериум.

януари 28, 2023 12:00 2 мин. четене

Fantom може да се удвои, за Биткойн има 3 сценария, сподели топ трейдър

Крипто анализатор твърди, че един алткойн може да удвои цената си, като същевременно актуализира прогнозата си за Биткойн и още два криптоактива.

януари 28, 2023 9:02 2 мин. четене