НАЧАЛО Алткойни

Алткойн скочи със 75% покрай дело срещу Coinbase

септември 28, 2022 12:40 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн скочи със 75% покрай дело срещу Coinbase

Базиран на Етериум алткойн тихомълком се изстреля активи, докато пазарите бяха на зелено в резултат на облекчение.

Veritaseum (VERI) е глобален софтуер, базиран на блокчейн, който има за цел да осигури достъп до финансови пазари от типа “peer-to-peer”.

Veritaseum предлага набор от различни продукти, включително инструмент за съдебни изследвания, платформа за кредитиране или “отдаване под наем” и услуга за токенизация.

VERI, ERC-20 токенът, който захранва екосистемата, има текуща пазарна капитализация от $95 милиона и се търгува за $44.48.

Активът демонстрира сила в продължение на няколко дни след съдебен иск срещу Coinbase, подаден от създателя на Veritaseum Реджи Мидълтън, който твърди, че крипто борсата нарушава неговия патент за технология за трансфер на стойност.

Според подадената в съда в Делауеър молба Veritaseum Capital иска $350 милиона обезщетение от Coinbase по силата на твърдението, че борсата използва патента му в улесни няколко свои услуги, включително Coinbase Cloud, Coinbase Pay и Coinbase Wallet.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Рекорден обем шортове на актива


В иска се посочва, че Coinbase е събирала “значителна” част от приходите си, използвайки технологията на Мидълтън.

Макар че връзката между ценовото действие на VERI и съдебното дело не е ясна, токенът се покачи с над 75% за малко повече от три дни след новината за подаването на иска. От най-ниската си стойност от малко над $27 на 24-ти, VERI достигна най-високата си стойност от $47.7 на 27-ми и запази по-голямата част от печалбите си към момента на писане на статията.

Към момента на писане на статията криптовалутата се търгува около $44.22 към момента на писане на статията.

VERI crypto

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

XRP: Рекордна активност в мрежата – какво означава това?

През изминалия уикенд, докато по-голямата част от крипто пазара показа признаци на възстановяване, XRP се открои с ръст на цената до $0.50, тъй като бичите настроения надделяха над мечите тенденции.

май 30, 2023 16:30 2 мин. четене

Защо институциите могат да започнат да прехвърлят $100 милиона в IEO на Tradecurve (TCRV)

С пускането на Биткойн ентусиастите видяха ползата от наличието на децентрализирана система за транзакции на стойност, която не разчита на централизирана институция.

май 30, 2023 15:54 3 мин. четене

Медицинската сестра, която спечели $1.3 милиона от дела на Илон Мъск в Twitter, купува токени от предварителна продажба на Tradecurve (TCRV)

Попитайте медицинската сестра, която спечели над $1.3 милиона от закупуването на акции на Twitter и тя ще ви каже, че инвестирането в обещаващи проекти е идеалният начин за придобиване на дългосрочни печалби. 

май 30, 2023 15:02 3 мин. четене

Показва ли GALA, че GameFi умира? AI криптовалутите ли са следващите скъпоценни камъни на бичия пазар?

GameFi индустрията се описва основно като връзка между традиционните и децентрализираните екосистеми за игри. Индустрията изигра съществена роля за привличане на вниманието на хората. 

май 30, 2023 15:01 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.