НАЧАЛО Алткойни

Алткойн скочи с почти 50% за ден след важна актуализация

10.02.2024 8:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн скочи с почти 50% за ден след важна актуализация

Една малко известна дигитална валута отбеляза забележителен ръст от над 45% в рамките на вчерашния ден, след като беше одобрено предложение на общността за актуализиране на протокола на токена.

В неотдавнашна актуализация, споделена чрез видеоклип, Джон Патрик Мълин, главен изпълнителен директор на Mantra Chain (OM), разкри, че общността колективно е решила да определи OM като ексклузивен токен за проекта, което е довело до значително покачване на стойността му.

Мълин подчерта, че инициативата не е възникнала в резултат на вътрешни обсъждания, а по-скоро се е появила от предложение, направено от член на общността чрез DAO. Признавайки приноса, той спомена члена на общността, известен като The King, който предложи в рамките на Mantra DAO да се установи OM като основен L1 токен за Mantra Chain.

Първоначално проектът е предвиждал използването на два токена. Развиващите се обстоятелства и консенсусът на общността обаче подтикнаха към преминаване към OM като единствен токен за екосистемата.

Работейки върху платформата Cosmos (ATOM), Mantra Chain функционира като децентрализиран финансов (DeFi) протокол.

Мълин отбеляза още, че общността е проявила единодушна подкрепа за приемането на OM като основен токен.

Решението доведе до значителен скок на OM, като стойността му се покачи от $0.15 на 7 февруари до пика от $0.338 на 9 февруари, отбелязвайки зашеметяващото 123% увеличение. Към момента на писане на статията криптовалутата леко се е отдръпнала, търгувайки се за $0.315, което отразява ръст от близо 40% за последните 24 часа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Прогноза за бъдещето на AI криптовалутата Worldcoin от ChatGPT

Worldcoin (WLD) претърпя спад от над 1.7% през последните 24 часа след съобщенията, че Илон Мъск е започнал съдебни действия срещу монетата OpenAI.

04.03.2024 22:00 2 мин. четене

Крипто инвеститор достигна $2 милиона печалба само за два месеца – ето как

От Arkham Intelligence споделиха, че проницателен инвеститор се е възползвал от неотдавнашния скок на меме монетата Dogwifhat (WIF), постигайки впечатляваща възвръщаемост от 33,000% от инвестицията си в Solana.

04.03.2024 18:00 2 мин. четене

Ето защо може да не видим спот Етериум ETF тази година

Борсово търгуваните фондове (ETF) за Биткойн (BTC) отбелязаха значителен успех, което предизвика интерес към подобни предложения за други криптовалути като Етериум (ETH).

04.03.2024 15:00 2 мин. четене

3 криптовалути със значителен потенциал през март

През февруари пазарът на криптовалути отбеляза забележителен възход, който почти изстреля Bitcoin (BTC) и различни алткойни до нови исторически върхове.

04.03.2024 14:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.