НАЧАЛО Алткойни

Алткойн скочи с почти 100% за седмица, подема може да продължи

13.02.2024 19:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн скочи с почти 100% за седмица, подема може да продължи

Известен анализатор на криптовалути изрази оптимизъм по отношение на популярен алткойн проект, прогнозирайки значителен потенциал за растеж.

Анализаторът, познат под псевдонима “Altcoin Sherpa” посочи, че родният токен на модулната блокчейн система Dymension (DYM) може да отбележи възходяща тенденция след неотдавнашното отдръпване.

Макар да призна настоящата пазарна волатилност и да изрази предпазливост поради несигурното представяне на Биткойн (BTC), Altcoin Sherpa смята, че DYM има потенциал да достигне по-високи ценови равнища.

Разглеждайки ценовите графики, Altcoin Sherpa отбеляза, че DYM е намерил подкрепа около $7.05 и потенциално може да се покачи до $7.39 въз основа на нивата на Фибоначи корекция.

Освен това анализаторът прогнозира благоприятна перспектива за Sui Network (SUI), като предвижда потенциално увеличение с над 10% от настоящата ѝ стойност. Наблюдавайки силното представяне на по-ниски времеви рамки и наблягайки на различни модели на консолидация, Altcoin Sherpa подчерта възходящата тенденция на SUI.

И накрая, Altcoin Sherpa коментира Биткойн (BTC), подчертавайки значението на движението му около нивото при $50,000. Макар да изрази оптимизъм относно дългосрочните перспективи на BTC, анализаторът съветва за предпазливост, подчертавайки необходимостта от устойчив импулс отвъд границата от $50,000. Неуспехът да се установи ясен възходящ тренд може да доведе до корекция към $46,000, според анализа на ценовата графика на анализатора.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Меме криптовалута на ръба на огромен пробив нагоре

Въпреки че множество активи на пазара на криптовалути отбелязват забавяне на натрупаните преди това печалби, има признаци, че някои от тях може да са подготвени за бичи пробив, включително Pepe (PEPE), виден конкурент на друг меme токен – Dogecoin (DOGE).

24.02.2024 14:00 2 мин. четене

4 алткойна, които могат да избухнат след предстоящата актуализация на Етериум

През 2024 г. се очакват значителни промени в сектора на децентрализираните финанси и криптовалутите особено с предстоящите важни събития.

24.02.2024 10:00 1 мин. четене

Цената на Filecoin (FIL) продължава да върви нагоре с невероятни темпове

Криптовалутата Filecoin (FIL) се превърна в един от най-коментираните токени, като между 22 и 23 февруари отбеляза скок от почти 16% преди да загуби част от печалбите си.

23.02.2024 19:00 1 мин. четене

Мрежата на Avalnche се срина, цената на AVAX пада

Блокчейнът на Avalanche (AVAX) претърпя прекъсване, надхвърлящо един час, без да произвежда нови блокове според PeckShield, компания, специализирана в сигурността на блокчейн и анализа на данни.

23.02.2024 17:15 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.