НАЧАЛО Алткойни

Алткойн скочи с 40% след редица нови партньорства

декември 17, 2022 20:57 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн скочи с 40% след редица нови партньорства

Алткойнът, който е изграден върху оперативно съвместимата блокчейн мрежа Cosmos Network (ATOM), се разраства въпреки последния спад на криптопазара.

Родният криптоактив на платформата за смарт договори OKX Chain (OKT) регистрира значително увеличение на цената през последните седем дни, тъй като сключва нови партньорства, противопоставяйки се на последния мечи пазар, предизвикан от падението на известната платформа за криптообмен FTX.

OKT, протокол от първи слой, който е съвместим с Етериум Виртуална Машина (EVM) и изграден в мрежата на Cosmos, се покачи от най-ниската стойност от $19.54 на 10 декември до седмичния връх от $27.28 на 16 декември, отбелязвайки 39.61% ръст за по-малко от седем дни.

Алткойнът се върна част от печалбите си и към момента на писане на статията се търгува на цена от $24.32.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Касапница на пазарите – топ криптовалутите отчитат значителни загуби


77-ият по пазарна капитализация криптоактив наскоро обяви множество нови сътрудничества с други дигитални активи и криптофирми, включително екологичния PoS меме токен Chihuahua Chain (HUAHUA), социалната мрежа за крипто игри Candy Club, децентрализираната криптоборса Lovely Swap и протокола за пазарни анализи Nansen.

Инвеститорите вече могат да прехвърлят HUAHUA и OKT между Chihuahua и OKX и да използват токените OKT, за да играят над 677 игри на Candy Club. Инвеститорите могат също така да купуват, продават и търгуват с OKT на децентрализираната криптоборса Lovely Swap и да следят своите притежания на OKT с помощта на Nansen.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Има ли Етериум по-голяма перспектива за растеж от Биткойн?

Според проучване около 60% от инвеститорите смятат, че перспективите за растеж на Етериум (ETH) са по-убедителни в сравнение с Биткойн (BTC).

януари 31, 2023 9:03 2 мин. четене

Най-добрата криптовалута за начинаещи през 2023

Ако се чудите коя е най-добрата криптовалута за закупуване през 2023 година, много от вас ще останат шокирани, защото не е е Биткойн, а…

януари 30, 2023 19:35 5 мин. четене

Може да предстои голямо движение за Polygon и още един алткойн, твърди трейдър

Популярен пазарен коментатор сподели вижданията си за предстоящото ценово действие на два алткойна с големи пазарни капитализации.

януари 30, 2023 19:00 1 мин. четене

Cardano: Активното търсене на актива може да тласне цената нагоре

Докато оптимизмът в сектора на криптовалутите започва да затихва, Cardano (ADA) регистрира голямо търсене от страна на крипто трейдърите и инвеститори, което създава предпоставки за повишение на цената, ако тази тенденция се запази.

януари 30, 2023 18:15 2 мин. четене