НАЧАЛО Алткойни

Алткойн скочи с 10,000% за няколко месеца – може да има нови върхове

22.03.2024 11:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн скочи с 10,000% за няколко месеца – може да има нови върхове

Анализатор и търговец, широко следван в социалните медии, изрази оптимизъм по отношение на алткойн, базиран на Solana (SOL), който само за няколко месеца е отбелязал изумителен скок от над 100х.

Използвайки псевдонима Bluntz, анализаторът сподели, че меме монетата Myro (MYRO), която е с ниска капитализация, представлява възможност за повишение на осемчасовата графика, след значителна двуцифрена корекция.

Bluntz, известен с прилагането на теорията на вълните на Елиът в техническия анализ, сподели графика, която предполага, че MYRO потенциално се приближава към последния етап на петвълнов модел. Този модел потенциално би могъл да доведе до покачване на цената на MYRO с приблизително 163% от сегашното ѝ ниво, като потенциално достигне нов исторически връх от около $0.55.

Според вълновата теория на Елиът, основната тенденция на цената на даден актив се движи в петвълнов модел, докато корекциите се проявяват в тривълнов модел.

Bluntz отбеляза: “Тук има забележителна игра за наваксване на MYRO за всички онези, които са пропуснали Dogwifhat. Въпреки това, Dogwifhat все още ще се представи по-добре.”

Към момента на писане на статията MYRO се търгува на цена от $0.209, отразявайки забележително увеличение от най-ниската си стойност за всички времена от $0.001995, регистрирана на 12 ноември 2023 г.

Друг актив, който е на фокус, е Dogwifhat (WIF). Въз основа на своя анализ Bluntz предположи, че WIF потенциално може да завърши петата си вълна на дневната графика, като евентуално достигне цена малко под $5, отбелязвайки нов исторически връх.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Tether са издали USDT на стойност $1 милиард “от въздуха”

На 16 април, което съвпадна със значителните загуби на пазара на криптовалути, Tether добави в обращение USDT на стойност $1 милиард.

17.04.2024 15:06 2 мин. четене

2 криптовалути с голям потенциал на фона на конфликта между Иран и Израел

Геополитическото напрежение между Иран и Израел хвърли сянка върху пазара на криптовалути, предизвиквайки опасения в световен мащаб.

17.04.2024 14:00 2 мин. четене

Прогноза: Цената на Етериум може да се срине с 60%

Известният крипто аналитик и трейдър Бенджамин Коуен наскоро изрази опасения относно потенциала за значителен спад на цената на Етериум (ETH).

17.04.2024 6:00 2 мин. четене

Binance добавя 6 нови алткойн двойки за търговия

За да подобри търговския опит на потребителите и да разшири възможностите за търговия, Binance представи нови двойки за търговия и услуги за ботове за търговия на своята спот платформа.

16.04.2024 21:06 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.