НАЧАЛО Финтех

Алткойн проект успешно привлече инвестиции в размер на $100 милиона

20.02.2024 15:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн проект успешно привлече инвестиции в размер на $100 милиона

Разработчиците, които стоят зад криптовалутата Mask Network (MASK), обявиха стартирането на втори фонд чрез инвестиционното си подразделение Bonfire Union.

Това представлява значително постижение за компанията, която е събрала общо $100 милиона инвестиции от създаването си през 2022 г. досега.

Основната цел на Bonfire Union е да инвестира стратегически в децентрализирани социални мрежи и свързаната с тях инфраструктура. Над 120 проекта вече са станали част от екосистемата на мрежата Mask под знамето на Bonfire Union. Сред тях се открояват бързо развиващите се Web3 начинания като RSS3, Lens и Scroll.

Суджи Ян, основател на Mask Network, изрази мнението си за това развитие, като заяви:

Mask Network активно допринася и подкрепя общността на децентрализираните социални мрежи чрез различни грантове и дарения. Със създаването на новия фонд целим да разширим подкрепата си за по-широк кръг от инициативи.

През ноември 2023 г. дъщерното дружество на Mask Network, Sujitech LLC, направи дарение на Mastodon в размер на $100,000, като това бе отбелязано като най-голямото дарение, получавано някога от платформата с нестопанска цел и децентрализираната социална мрежа, както бе потвърдено от финансовия директор на Mastodon Феликс Хлатки.

Източник

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Финтех Новини

MasterCard и 1inch си партнират за нова крипто дебитна карта

1inch Network, компания за децентрализирани финанси (DeFi), в сътрудничество с Mastercard и Baanx, представи нова дебитна карта, оборудвана с функционалност за конвертиране на крипто във фиатна валута.

09.04.2024 16:00 1 мин. четене

Цените на тези три AI криптовалути скочиха след слухове за сливането им

Fetch.ai е в процес на обсъждане на потенциалното сливане на токените с SingularityNET и Ocean Protocol в токен ASI, чиято напълно разгърната стойност се очаква да бъде около $7.5 милиарда.

27.03.2024 22:00 1 мин. четене

Tурска банка разширява присъствието си в сектора на дигиталните активи с ново партньорство

Misyon Bank, пионерска необанка в Турция, разширява услугите си в областта на попечителството на дигитални активи и токенизацията чрез партньорство с швейцарския доставчик на попечителство на криптовалути Taurus.

26.03.2024 20:30 1 мин. четене

Robinhood пуска крипто портфейл за Android

Брокерската къща Robinhood разшири достъпа до крипто портфейла си за потребителите на Android. Според съобщението от 20 март приложението Robinhood Wallet вече е достъпно в Google Play.

21.03.2024 19:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.