НАЧАЛО Алткойни

Алткойн проект прекратява дейността си след като целия екип напусна

03.03.2024 10:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн проект прекратява дейността си след като целия екип напусна

Разработчиците, които стоят зад криптовалутата Starlink (STARL) споделиха важна актуализация за бъдещето на проекта.

Проектът вече не е в процес на активна разработка след като напускана целия екип, с изключение на първоначалните основатели.

В открито съобщение до общността на STARL останалите членове на екипа разясниха обстоятелствата, довели до това решение. Те очертаха различни предизвикателства, срещнати по време на проекта, като посочиха по-специално финансовите ограничения и проблемите с първоначалната структура на токеномиката.

Недостатъчното финансиране принуди екипа да разчита единствено на доброволен принос през последната година, което доведе до нестабилна среда за разработване на предвидения геймплей и метавселена. Освен това лошото управление на средствата от страна на основателите остави екипа с ограничени ресурси, което възпрепятства способността му да поддържа развитието и разширяването на проекта.

В писмото се подчертават и недостатъците на токеномиката на STARL, която не е била адекватно разработена, за да поддържа дългосрочното развитие на проекта. Липсата на съществени механизми като такси, разпределение на екипите и контрол на хазната допълнително утежни финансовите проблеми на проекта.

В отговор на тези предизвикателства екипът реши да премине към създаването на ново студио за игри чрез цялостна инициатива за ребрандиране.

Основните препоръки на потенциалните инвеститори и партньори включват ребрандиране на проекта, за да се разграничи от предишните асоциации, определяне на ясна основна цел, преоценка на токеномиката за устойчивост и разграничаване от бившите основатели и разработчици, въвлечени в правни въпроси.

Въпреки че бъдещата траектория на STARL остава несигурна, екипът обеща да информира общността с актуализации през следващите дни и седмици.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.