НАЧАЛО Алткойни

Алткойн, определян за “Nvidia на криптовалутите” се изстреля с над 40%

11.05.2024 6:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн, определян за “Nvidia на криптовалутите” се изстреля с над 40%

Очакването около различни предстоящи AI събития поддържа бича перспектива, предизвиквайки възраждане на AI токените.

Събития като Enterprise Generative AI Summit в Калифорния и Tech & AI LIVE в Лондон на 21 май възроди глобалния интерес към технологията за изкуствен интелект, потенциално проправяйки пътя за допълнителни печалби за AI активи като Render (RNDR), често наричан „Nvidia на криптовалутите.“

Render претърпя забележителен скок в отговор на този подновен оптимизъм, като стана свидетел на почти 50% увеличение на цената само през изминалата седмица.

Този скок изстреля пазарната ѝ капитализация от $3.1 милиарда на $4.4 милиарда, увеличавайки нарастващото доверие в нейната децентрализирана GPU рендерираща платформа. Render използва блокчейна технология, за да се свързват артисти и творци с резервна GPU мощност, предлагайки наемна и децентрализирана алтернатива на други услуги за рендериране.

Правейки паралел с Nvidia, виден производител на GPU, Render може да се използва за увеличаване на интереса към технологиите за изкуствен интелект. Неговият децентрализиран подход не само намалява разходите, но също така подпомага гъвкавостта и надеждността чрез минимизиране на потенциалните точки на вредата в сравнение с централизираните ферми за рендериране.

RNDR се търгува на $11.52 към момента на писане на статията, отбелязвайки последната печалба от 9.52% през последните 24 часа и значително увеличение от 44.33% през последната седмица. С предстоящите AI събития на хоризонта, възможността RNDR да надмине предишния си рекорд за всички времена от $13.15 се очертава, подчертавайки потенциалното въздействие на тези събития върху ценовата му траектория.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Инвеститор направи 41,800% печалба от търговия с меме криптовалута

Според данни от веригата дългогодишен притежател на Shiba Inu (SHIB) е реализирал значителна печалба след неочаквана продажба на мемекойн.

29.05.2024 21:00 2 мин. четене

Pepe може да продължи възхода, задминавайки топ криптовалути като Polygon

След забележителното увеличение от 136% през май цената на PEPE се стабилизира на приблизително $0.00001513.

29.05.2024 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на ApeCoin (APE) през следващите 6 години

ApeCoin (APE) е ERC-20 токен, който служи като управляващ токен за ApeCoin DAO. Той е свързан с Yuga Labs, компанията, отговорна за метавселената Otherside, както и с NFT колекциите Bored Ape Yacht Club (BAYC) и Mutant Ape Yacht Club (MAYC).

29.05.2024 9:30 3 мин. четене

Как създадена с ChatGPT меме криптовалута достигна $540 милиона

Turbo, меме криптовалута, генерирана от изкуствен интелект, поскъпна с впечатляващите 1460% през последния месец, надминавайки пазарна капитализация от $540 милиона.

29.05.2024 6:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.