НАЧАЛО Алткойни

Алткойн напът да се срине след впечатляващ ръст от над 90%

октомври 5, 2023 14:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн напът да се срине след впечатляващ ръст от над 90%

Крипто анализаторът, известен в X (Twitter) като "Altcoin Sherpa" предположи, че Worldcoin (WLD) може да претърпи спад от поне 34% спрямо настоящата си оценка.

Той заяви:

Макар че WLD представляваше обещаваща дългосрочна перспектива, изглежда, че монетата е загубила инерция. Лично аз вече съм излязъл от тази позиция. За тези, които все още я държат, може би си струва да обмислят излизане в близко бъдеще.

Очаквам стойността ѝ в крайна сметка да се потопи под $1 в дългосрочен план и тази низходяща тенденция вероятно ще се запази. Възможно е обаче да има леко възстановяване около границата от $1.50.

Анализирайки графиката си, търговецът посочи, че Worldcoin изглежда следва низходяща траектория, като среща съпротива около границата от $1.90. Очаква се той да тества отново 200-дневната проста пълзяща средна (SMA) в диапазона от $1.50.

Worldcoin преживя най-ниското си ниво от $0.978 в средата на септември, след което се покачи до връх от $1.88 на 28 септември, отбелязвайки значително увеличение от 92%. Оттогава токенът се върна назад и се търгува на ниво от $1.48 към момента на писане на статията, което представлява спад от около9% за последните 24 часа.

Анализаторът също така следи отблизо Solana (SOL), конкурент на Етериум (ETH), за да види дали ще надмине критично ниво на съпротива, като по този начин потвърди бичия тренд.

Той заяви:

SOL: предстоящата фаза е от първостепенно значение. Исторически погледнато, нивото при $26 се е доказало като значителен регион за подкрепа и съпротива. По мое мнение тази все още притежава потенциал за дългосрочна инвестиция от шест или повече месеца. Ако обаче говорим за краткосрочна търговия, не бих обмислял покупка, докато не надмине $26 .

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Топ 3 криптовалути, които могат да се представят по-добре от Биткойн този месец

Въпреки забележителния ръст на Биткойн от септември насам, тези алтернативни криптовалути показват още по-силни ценови движения. Въпросът е: могат ли те да надминат печалбите на BTC през декември?

декември 2, 2023 16:00 2 мин. четене

Прогноза за Solana: Може ли алткойнът да надмине Етериум?

В следващата фаза на пазарната експанзия се очаква Solana (SOL) да достигне 10% от Етериум (ETH), според InvestAnswers.

декември 2, 2023 14:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.