НАЧАЛО Алткойни

Алткойн се изстреля с над 20% след листинг на Coinbase

19.01.2024 12:44 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн се изстреля с над 20% след листинг на Coinbase

Алткойн, базиран на Solana (SOL) отбеляза забележителен скок след официалното обявяване на листването му във водещата американска крипто борса Coinbase.

По-рано тази седмица Coinbase разкри подкрепата си за Hivemapper (HONEY) – децентрализирана глобална мрежа за картографиране, работеща върху блокчейна на Solana.

Hivemapper (HONEY) вече е достъпна на официалния сайт на Coinbase, както и в приложенията на платформата за iOS и Android.

Потребителите на крипто борсата могат да участват в купуването, продаването, конвертирането, изпращането, получаването или съхраняването на тези активи.

Позициониран като новаторски инструмент за създаване на карти, Hivemapper работи, като привлича потребителите да събират данни чрез обикновени камери за управление на автомобили, докато шофират.

След това тези данни се използват за изграждане на глобална децентрализирана карта, а участниците в процеса на събиране на данни получават парично възнаграждение за своя принос.

Съобщението от Coinbase предизвика рязък скок в цената на дигиталната валута, която на 18 януари достигна около $0.338.

Въпреки това, активът отбеляза лек спад и към момента на писане на статията се търгува за $0.25. Това представлява 1% увеличение през последните 24 часа, но около 27% увеличение за последната седмица.

По-рано тази година Coinbase беше включила Hivemapper в пътната си карта за листване – ход, целящ да повиши прозрачността с търговците и да намали фронт-рънинга на дигиталните активи. През този период HONEY отбеляза значителен скок от 85%, като се покачи от $0.129 до $0.232 само в рамките на 24 часа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Топ 3 най-добре представили се криптовалути за изминалата седмица

Пейзажът на криптовалутите претърпя бурна активност миналата седмица, като Биткойн (BTC) открадна светлината на прожекторите, достигайки впечатляващ връх от $52,945.

26.02.2024 9:00 2 мин. четене

Защо трейдърите търгуват със Solana (SOL) и Arbitrum (ARB), но държат тази нова меме монета

Въпреки че Solana и Arbitrum попаднаха в заглавията на вестниците през последния месец, тяхната възвръщаемост беше изключително разнопосочна.

26.02.2024 8:14 3 мин. четене

Solana може да скочи с 340% – ето кога

Известен крипто анализатор предположи, че Solana (SOL), смятана за конкурент на Ethereum (ETH), е готова за значителен скок в стойността.

25.02.2024 20:00 2 мин. четене

Мрежата на Polygon продължава да се разраства – какво се случва с цената на MATIC?

Мрежата Polygon (MATIC) наскоро достигна значителен етап в броя на адресите си. Въпреки този скок, реагираха ли пропорционално обемът на транзакциите и MATIC?

25.02.2024 19:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.