НАЧАЛО Алткойни

Алткойн се изстреля със 100% в рамките на няколко часа – ето защо

07.02.2024 16:40 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн се изстреля със 100% в рамките на няколко часа – ето защо

Криптовалутата, известна като Space ID (ID), преживя забележителен скок на стойността си с над 90% само за няколко часа, привличайки вниманието на търговци и анализатори.

Наблюдателите следят отблизо събитията около Space ID, като повдигат въпроси за устойчивостта на внезапния скок на цената.

Скокът на стойността съвпадна с обявяването от страна на Upbit, най-голямата криптовалутна борса в Южна Корея, на въвеждането на търговска двойка за ID с корейския вон. Освен това вниманието беше привлечено от участието на DWF Labs на пазара.

В рамките на няколко часа монетата увеличи стойността си с около 100% (от $0.28 до близо $0.56), след което се отдръпна до $0.50 към момента на писане на статията.

SpotOnChain съобщи за значителни транзакции с ID токени, извършени от DWF Labs. Тези транзакции включваха изтеглянето на 3.62 милиона ID токена, на стойност около $1.73 милиона, от OKX, последвано от бързо депозиране на 2.45 милиона ID токена, на стойност около $1.12 милиона, в Binance чрез Amber Group.

Тези транзакции бяха проследени до адрес, свързан с DWF Labs. Освен това SpotOnChain разкри, че адресът на Upbit държи 97 милиона ID токена, оценени на $52 милиона, което прави Upbit петият по големина притежател на ID токени.

Въпреки това натрупването на алткойна от страна на Upbit предизвика спекулации на пазара поради миналото влияние на DWF Labs и Upbit върху волатилността на токените.

Бързото нарастване на цената на ID също накара някои скептици да очакват потенциален спад.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

3 криптовалути с огромен потенциал през 2024 година

Криптовалутите в момента преживяват бича тенденция, начело с доминиращия Биткойн (BTC), чиято капитализация надхвърля $1.2 трилиона към момента на писане на статията.

29.02.2024 14:00 3 мин. четене

Крипто пазарът скоро ще се радва на Етериум ETF – Джим Креймър

Уважаваният пазарен анализатор и телевизионен водещ Джим Креймър изрази надежда за бъдещата траектория на борсово търгуваните фондове (ETF) за Етериум, като прогнозира обещаващи перспективи, напомнящи успеха на Биткойн ETF.

29.02.2024 10:00 2 мин. четене

Ето коя меме криптовалута може да докара значителни печалби според топ анализатор

Стратег в областта на криптовалутите, известен с псевдонима Bluntz, е открил интригуваща инвестиционна възможност на фона на настоящата пазарна динамика.

29.02.2024 9:00 1 мин. четене

Как се копае Dogecoin (DOGE)?

Dogecoin (DOGE) наскоро отбеляза значителен скок в цената си, като през последните 24 часа тя нарасна с 15% и премина границата от $0.1, търгувайки се за около $0.11 към момента на писане на статията, което доведе до печалби за над 70% от притежателите ѝ.

28.02.2024 20:19 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.