НАЧАЛО Алткойни

Algorand скача с 30% след изненадващо листване в Coinbase

юли 17, 2020 16:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Algorand скача с 30% след изненадващо листване в Coinbase

Изненадващото развитие тласна цената на Algorand (ALGO) нагоре с близо 30% за по-малко от 24 часа.

Пазарната капитализация на Algorand също стигна нови рекордни стойности – 278 милиона долара към момента на писането на статията.

На 16-ти юли Coinbase обяви, че търговията с ALGO е стартирала на Coinbase.com и мобилното приложенията на борсата. Обемът на търговията на Algorand нарасна близо четири пъти в резултат на листването.

Цената на ALGO се е утроила за три месеца

В момента ALGO се търгува над $ 0,35 за втори път в историята си и утрои цената си от дъната, отчетени след срива на крипто пазара на през март. Рекордната пазарна капитализация на Algorand може да се дължи частично на увеличаване на предлаганата циркулация, като Nomics изчислява, че само 8% от ALGO са в обращение.

Листингът изненада крипто общността, като Algorand не присъства сред 18-те криптовалути, за които Coinbase обявиха, че обмислят да включат в списъка миналия месец. Липсата на Algorand от списъка може да се дължи на факта, че той бе изброен на платформата Coinbase Pro миналия август.

Публикацията не стигна до Twitter

Въпреки блог публикация, в която се обявява изборяването на криптовалутата, Coinbase все още не е обявил развитеито в Twitter. Това може да се дължи на скорошния хак на Twitter.

Coinbase Pro също така пусна двойки с EUR и GBP за ALGO заедно с Chainlink (LINK), Ripple ( XRP ) и Tezos (XTZ) на 16-ти юли, добавяйки сила към ралито.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Binance добави майнинг пул за ETHW протокола

Според Binance потребителите, които изберат да се присъединят към басейна за добив на ETHW, няма да бъдат таксувани, като офертата ще продължи до 29 октомври.

септември 30, 2022 15:13 1 мин. четене

Circle разширява обхвата на USDC до 5 нови блокчейна

Стабилната монета USDC официално вече ще бъде налична на пет нови вериги. В допълнение, фирмата издадетел на валутата засилва усилията си за стартиране на нов протокол, който ще улесни безпроблемното прехвърляне на токена между различните блокчейн мрежи.

септември 29, 2022 19:20 1 мин. четене

Виталик Бутерин: Ето какво предстои за Етериум

Основателят на Етериум (ETH), Виталик Бутерин казва, че водещата платформа за смарт договори трябва да продължи да се развива в посока на дългосрочна устойчивост.

септември 29, 2022 11:44 1 мин. четене

Алткойн скочи със 75% покрай дело срещу Coinbase

Базиран на Етериум алткойн тихомълком се изстреля активи, докато пазарите бяха на зелено в резултат на облекчение.

септември 28, 2022 12:40 1 мин. четене