НАЧАЛО Други

Актьор постави рекорд за най-бързо разпродадена NFT колекция на OpenSea

октомври 15, 2022 18:18 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Актьор постави рекорд за най-бързо разпродадена NFT колекция на OpenSea

Купувачите на NFT се сдобиха с разнообразна колекция от произведения на изкуството под формата на NFT, вдъхновени от кариерата на Антъни Хопкинс.

„Вечната колекция“ се разпродаде за 7 минути, поставяйки рекорд за най-бързо разпродаване на NFT в историята на OpenSea.

Orange Comet, създателят на първата NFT колекция на сър Филип Антъни Хопкинс, обяви чрез профила си в Twitter, че е тренд №1 в OpenSea.

„Това сътрудничество бележи изключително начинание за сър Антъни Хопкинс, разширявайки артистичната му изява в метавселената“, се казва на официалния уебсайт.

Колекцията от над 1,000 NFT представлява поредица от провокиращи мисълта изображения и анимации, които увековечават разнообразните архетипни интерпретации на сър Антъни Хопкинс като Вечния: Шегаджията, Влюбеният, Бунтарят, Героят, Владетелят, Мъдрецът, Магьосникът, Дарителят, Изследователят и Творецът.

Продажба на колекцията

Продажбата на въпросната колекция не се подчини на всички условия на мечия пазар. Във времена, когато има минимален интерес от страна на физически лица да инвестират в криптовалути и NFT, колекцията от легендата се разпродаде за минути.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: NFT: 88% спад на продажбите за последните 8 месеца


Общността беше развълнувана да стане част от историята, като участва в събитието. Повечето собственици на NFT извадиха колекцията си от списъка и не планират да я продават. Само 13% от NFT са обявени за продажба в OpenSea.

Холивуд в NFT пространството

Orange Comet запознава света на Холивуд с NFT и метавселената. Екипът на компанията има разнообразен опит в развлекателната индустрия. Те се състоят от MVP на NFL, певци, носители на награди „Грами“, музиканти, продуценти, автори на песни и аниматори. Техните дълбоки връзки в развлекателната индустрия със сигурност им помагат, да приканват нови хора в Web3 пространството.

В рамките на една година компанията стартира над 17 NFT колекции, базирани на спорта и развлеченията. Първата колекция беше „New York Islanders NFT“, включваща отбора по хокей на лед, базиран в Елмонт, Ню Йорк. Те имат няколко NFT колекции за „Живите мъртви“, американска постапокалиптична телевизионна поредица. Освен това имат колекция с участието на американския астронавт Скот Джоузеф Кели.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Polkadot награждава потребителите за разкриване на измами

Polkadot обяви най-новата си инициатива, а именно, че ще възнаграждава с USDC членовете на общността си, разкрили измами, за да помогне на своята екосистема.

ноември 26, 2022 18:03 1 мин. четене

МВФ предупреждава Африка за рисковете от криптовалутите

Африка получи предупреждение от Международния валутен фонд (МВФ) за рисковете, които крие бързото приемане на крипто, изтъквайки, че само една четвърт от държавите в Субсахарска Африка са регламентирали официално криптовалутите.

ноември 26, 2022 17:03 1 мин. четене

Биткойн (BTC): Мечият пазар почти се изчерпа, твърди директора на deVere Group

Главният изпълнителен директор на финансово-консултантската компания deVere Group Найджъл Грийн е оптимист, че мечият пазар на криптовалутите ще приключи след месеци.

ноември 26, 2022 15:19 1 мин. четене

Binance събра $2 милиарда за спасителния фонд за индустрията

Binance се ангажира да предостави $2 милиарда на обявения наскоро спасителен фонд за крипто индустрията. 

ноември 26, 2022 12:51 1 мин. четене