НАЧАЛО Други

Актьор постави рекорд за най-бързо разпродадена NFT колекция на OpenSea

октомври 15, 2022 18:18 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Актьор постави рекорд за най-бързо разпродадена NFT колекция на OpenSea

Купувачите на NFT се сдобиха с разнообразна колекция от произведения на изкуството под формата на NFT, вдъхновени от кариерата на Антъни Хопкинс.

“Вечната колекция” се разпродаде за 7 минути, поставяйки рекорд за най-бързо разпродаване на NFT в историята на OpenSea.

Orange Comet, създателят на първата NFT колекция на сър Филип Антъни Хопкинс, обяви чрез профила си в Twitter, че е тренд №1 в OpenSea.

“Това сътрудничество бележи изключително начинание за сър Антъни Хопкинс, разширявайки артистичната му изява в метавселената”, се казва на официалния уебсайт.

Колекцията от над 1,000 NFT представлява поредица от провокиращи мисълта изображения и анимации, които увековечават разнообразните архетипни интерпретации на сър Антъни Хопкинс като Вечния: Шегаджията, Влюбеният, Бунтарят, Героят, Владетелят, Мъдрецът, Магьосникът, Дарителят, Изследователят и Творецът.

Продажба на колекцията

Продажбата на въпросната колекция не се подчини на всички условия на мечия пазар. Във времена, когато има минимален интерес от страна на физически лица да инвестират в криптовалути и NFT, колекцията от легендата се разпродаде за минути.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: NFT: 88% спад на продажбите за последните 8 месеца


Общността беше развълнувана да стане част от историята, като участва в събитието. Повечето собственици на NFT извадиха колекцията си от списъка и не планират да я продават. Само 13% от NFT са обявени за продажба в OpenSea.

Холивуд в NFT пространството

Orange Comet запознава света на Холивуд с NFT и метавселената. Екипът на компанията има разнообразен опит в развлекателната индустрия. Те се състоят от MVP на NFL, певци, носители на награди “Грами”, музиканти, продуценти, автори на песни и аниматори. Техните дълбоки връзки в развлекателната индустрия със сигурност им помагат, да приканват нови хора в Web3 пространството.

В рамките на една година компанията стартира над 17 NFT колекции, базирани на спорта и развлеченията. Първата колекция беше “New York Islanders NFT”, включваща отбора по хокей на лед, базиран в Елмонт, Ню Йорк. Те имат няколко NFT колекции за “Живите мъртви”, американска постапокалиптична телевизионна поредица. Освен това имат колекция с участието на американския астронавт Скот Джоузеф Кели.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Лукашенко се обръща към съюза в отговор на санкциите

По време на срещата на Висшия евразийски икономически съвет в Москва президентът на Беларус Александър Лукашенко изрази отговора на страната си за санкциите.

май 30, 2023 15:00 1 мин. четене

CBDC представлява заплаха от правителствен контрол според създателя на Cardano

Съоснователят на Cardano (ADA), популярната платформа за смарт договори, изрази загриженост относно дигиталните валути на централните банки (CBDC) и техния потенциал за правителствен контрол.

май 30, 2023 12:00 2 мин. четене

Директорът на Binance прогнозира големи успехи в крипто пространството през следващия бичи пазар

Главният изпълнителен директор на най-голямата борса за криптовалути по обем на търговията очаква редица постижения в крипто индустрията през следващата бича фаза.

май 30, 2023 10:30 2 мин. четене

Как да изкарвате пари с ChatGPT

В тази статия ще видите пет начина, по които можете да използвате ChatGPT, за да печелите пари, като например създаване на съдържание, проектиране на инструменти с изкуствен интелект и др.

май 30, 2023 8:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.