НАЧАЛО Алткойни

Тази криптовалута скочи с над 40% след съобщение за нова актуализация

19.05.2024 10:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тази криптовалута скочи с над 40% след съобщение за нова актуализация

Алткойн, свързан с ориентиран към сигурността крипто портфейл, значително надмина по-широкия пазар на дигитални активи, като тази седмица се повиши с над 40%.

Safe, портфейл, работещ в множество блокчейни, въведе местни суапове тази седмица. Според Safe, “партидните търгове консолидират множество транзакции, намаляват разходите за газ и намаляват необходимостта от множество подписи.

Това създава по-гладък и по-ефективен процес на търговия. Вградената защита на MEV (максимална стойност за извличане) от специализирани програми за решаване на трети страни гарантира справедливо и транзакции без намеса.

Тези софтуерни решения се конкурират за изпълнение на поръчки чрез използване на широка мрежа от децентрализирани източници на ликвидност, стремейки се към по-конкурентни цени.

SAFE, токенът на проекта, скочи с до 43% тази седмица, изкачвайки се от седемдневно дъно от $1.78 до връх от $2.55. Към момента на писане SAFE леко се възстанови и се търгува на $2.21.

Въпреки това скорошно покачване, алткойнът все още е надолу с над 37% от рекордния си връх от $3.56, достигнат на 23 април тази година, според CoinGecko.

SAFE започна да се търгува през април, като Coinbase го обяви под „експериментален етикет“, което показва потенциални рискове като нестабилност на цените и по-нисък обем на търговия. Освен това базираната в Сингапур борса Bitrue и базираната на Сейшелските острови платформа MEXC също започнаха да търгуват Safe на 25 април.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

ИЗВЪНРЕДНО: Стана ясна датата за одобрение на спот Етериум ETF според анализатор на Bloomberg

След известно време на чакане, датата за окончателното одобрение на заявленията за спот Етериум ETF предполагаемо стана ясна.

15.06.2024 0:37 1 мин. четене

Ето защо може да очакваме крипто пазарите да продължат бичата тенденция

Светът на криптовалутите показа признаци на възстановяване след жестоката крипто зима. Много дигитални валути достигнаха или се доближават до рекордно високи нива, което показва обещаващите им бъдещи перспективи.

14.06.2024 21:30 2 мин. четене

Ще успее ли цената на Toncoin да продължи възходящата си тенденция?

TON се оказа най-добре представящата се криптовалута миналата седмица в сравнение с други валути, които не успяха да постигнат значителни печалби.

14.06.2024 20:30 2 мин. четене

Хард форкът на Cardano наближава – $681 милиона може да бъдат разпределени на общността

Общността на Cardano (ADA) е на прага да наследи ADA токени на стойност приблизително $681 милиона, благодарение на предстоящия хард форк „Chang“.

14.06.2024 18:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.