НАЧАЛО Алткойни

AI прогноза за цената на BNB през 2024 година

23.03.2024 12:46 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
AI прогноза за цената на BNB през 2024 година

На фона на широко разпространения спад на пазара на криптовалути тази седмица Binance Coin (BNB) също се сблъска с редица предизвикателства.

Въпреки това, прогнозите, базирани на изкуствен интелект, предвиждат потенциален обрат и бича траектория за BNB с напредването на годината.

BNB преживя бурна седмица, отразяваща по-широкия пейзаж на криптовалутите, като стойността ѝ се понижи с над 2%. Въпреки неотдавнашните неуспехи, общите ѝ печалби от началото на 2024 г. остават стабилни, надхвърляйки 75%.

Прогнозите за цената на BNB през 2024 г. се различават при моделите на изкуствения интелект. Един алгоритъм, използващ историческите данни за BNB, техническия анализ, моделите на графиките и значимите пазарни събития, предлага потенциална целева цена от $838.12 до 31 декември 2024 г., което представлява значително увеличение от 54.1% спрямо настоящата ѝ стойност.

Друга платформа за машинно обучение, CoinPriceForecast, е по-оптимистично настроена, като прогнозира, че до края на годината BNB ще достигне $1,416, а прогнозите за 2025 г. предвиждат по-нататъшен ръст до $1,500 до средата на годината и $1,336  до края на годината.

GPT-4, модел на изкуствен интелект, разработен от OpenAI, предвижда целева стойност над $550 за BNB през 2024 г., отразявайки възходяща траектория, обусловена от съществуващите пазарни тенденции и наличните данни.

Claude 3 Opus, последният модел с изкуствен интелект на Anthropic, предлага по-консервативна оценка, като прогнозира BNB да приключи годината между $512.45 и $541, отчитайки експертните мнения, историческите тенденции и преобладаващите пазарни нагласи.

Понастоящем BNB се оценява на $543.88, като през последните 24 часа отбеляза спад от 3%, а през предходната седмица – от 10%. Въпреки неотдавнашните спадове, стойността му се е повишила с 47.31% през последния месец, считано от 22 март.

В Binance Smart Chain (BSC) се наблюдава повишена активност, белязана от увеличена обща заключена стойност (TVL) и множество трансакции през последния месец, което може да засили положителните настроения и потенциално да подхрани възстановяването на цената на BNB.

Макар че прогнозите на изкуствения интелект предполагат обещаващи резултати за BNB, от съществено значение е да се признае присъщата несигурност при точното прогнозиране на цените на активите. Провеждането на задълбочени проучвания преди вземането на инвестиционни решения остава от първостепенно значение за ориентирането в динамичния пазарен пейзаж на криптовалутите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Губят ли големите инвеститори интерес към Етериум?

Цената на Етериум (ETH) се понижи след неотдавнашната ликвидация на криптовалути тази седмица. Макар че пазарните настроения изиграха значителна роля за тези изходящи потоци, институционалното участие остава от решаващо значение за по-широкото приемане на актива.

18.04.2024 16:00 2 мин. четене

75% от инвеститорите в Shiba Inu държат токените си повече от година

Впечатляващите 75 % от притежателите на Shiba Inu (SHIB) токени са демонстрирали своята лоялност, като са запазили инвестициите си в продължение на повече от една година.

18.04.2024 14:00 2 мин. четене

Близо 70% от инвеститорите в меме криптовалутата PEPE са на печалба

Pepe (PEPE), криптовалутата, вдъхновена от популярното меме с жабата, привлича огромно внимание на крипто пазара.

18.04.2024 10:00 1 мин. четене

Криптовалутите се разрастват два пъти по-бързо от интернет

Главният изпълнителен директор на Real Vision, Раул Пал, изрази оптимизъм относно бъдещето на криптовалутите във финансите, предвиждайки значителни темпове на приемане, надхвърлящи дори растежа на интернет.

18.04.2024 9:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.