НАЧАЛО Алткойни

AI прогноза за Cardano – реалистично ли е да очакваме $10?

26.02.2024 19:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
AI прогноза за Cardano – реалистично ли е да очакваме $10?

В неотдавнашна пазарна актуализация, публикувана на платформата X, анализаторът на криптовалути CryptoBusy сподели оптимизъм по отношение на траекторията на ADA на Cardano, тъй като тя се доближава до границата от $1.

Той изтъкна положителната пазарна тенденция след пробива на значително ниво на съпротива, което се е задържало в продължение на 784 дни, което предполага потенциално възходящо движение.

Въпреки това CryptoBusy подчерта важността на това ADA да надмине и да се задържи над критичния праг от $0.6691, за да поддържа този бичи импулс.

Това развитие отразява нарастващото доверие на инвеститорите в бъдещите перспективи на ADA. Напредъкът в рамките на екосистемата на ADA също е забележим.

Освен в динамиката на цените, значим напредък се наблюдава и в екосистемата на Cardano, особено с неотдавнашното обновяване Mithril.

Мрежата демонстрира устойчивост от стартирането на основната мрежа през юни, което се дължи на засиленото участие на ангажирани оператори на пулове от залози.

Актуализацията Mithril в рамките на екосистемата на Cardano обещава да подобри използваемостта на мрежата и цялостната ѝ привлекателност.

Що се отнася до представянето на ADA, ChatGPT прогнозира бича перспектива, предлагайки потенциална цена от $10 до края на 2024 г., – изхождайки от предполагаеми тенденции – без да вземе предвид последните развития или регулаторни предизвикателства.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето кои са най-разработваните алткойн проекти през април

Компанията за крипто анализ Santiment наскоро разкри кои алткойни са привлекли най-голямо внимание от разработчиците през последния месец.

24.04.2024 9:48 1 мин. четене

Coinbase добавя нова AI криптовалута към платформата си

Най-голямата по обем на търговия криптовалутна борса в САЩ ще въведе нов алткойн с изкуствен интелект.

24.04.2024 9:00 1 мин. четене

Крипто кит купува Shiba Inu за милиони – цената скочи с над 20%

Според данни от Etherscan.io Shiba Inu (SHIB) кит е придобил 237 милиарда токена SHIB на стойност приблизително $6.3 милиона.

23.04.2024 20:33 2 мин. четене

Solana: Ще успее ли SOL да пробие над $300 през май?

Много ентусиасти очакват Solana да поеме по впечатляваща ценова траектория през този бичи сезон. През март токенът достигна значим крайъгълен камък, надхвърляйки $200, въпреки че по-късно се върна до $150.

23.04.2024 19:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.