НАЧАЛО Алткойни

Cardano: Интересът на инвеститорите продължава да расте

26.02.2024 12:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano: Интересът на инвеститорите продължава да расте

Мрежата Cardano (ADA) наскоро наблюдава значително нарастване на създаването на нови портфейли.

От 22 февруари до 24 февруари дневният брой на новите ADA портфейли се повиши от 1,706 на 3,219, което показва забележителен скок в приемането и интереса в общността на Cardano. Това покачване съвпада с текущата цена на ADA от $0.5861, отразявайки увеличение от около 2% спрямо долара и ръст от 1.4% в сравнение с Биткойн.

Нарастващият брой портфейли означава нарастващо доверие и ентусиазъм за потенциала на Cardano.

Въпреки че неотдавнашният скок в новите ADA портфейли е обещаващ, от съществено значение е този растеж да се разглежда в контекста на по-широките тенденции в екосистемата Cardano. Въпреки това текущото ежедневно създаване на нови портфейли не достига пика, наблюдаван на 2 февруари, когато мрежата регистрира 5,414 нови портфейла за един ден.

Независимо от това общият брой портфейли на Cardano доближава 4.6 милиона, като делегираните портфейли — участващи в консенсусния механизъм на PoS мрежата — надхвърлят 1.3 милиона. Този устойчив растеж подчертава здрава и разширяваща се основа за екосистемата Cardano на фона на променливи пазарни условия.

Анализирайки настроенията на инвеститорите и разпределението на портфейлите през последния месец, данните от IntoTheBlock разкриват увеличение от 1,06% на портфейлите, държащи между 0 и 10 ADA, което показва увеличение на дребните инвеститори или новодошлите в екосистемата Cardano. Обратно, портфейлите с притежания, вариращи от 10 до 1000 ADA, като цяло отбелязаха спад, като тези, които притежават 100 до 1000 ADA, отбелязаха спад от 0.54%.

По-специално, по-големите инвеститори, особено тези, които притежават между 1 милион до 10 милиона ADA, отбелязаха увеличение от 1.01%, докато групата от 10 милиона до 100 милиона ADA регистрираха по-значителен ръст от 2.14%. Тези данни предполагат диверсификация на инвеститорската база, като малките и големите инвеститори коригират позициите си в отговор на динамиката на пазара.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Губят ли големите инвеститори интерес към Етериум?

Цената на Етериум (ETH) се понижи след неотдавнашната ликвидация на криптовалути тази седмица. Макар че пазарните настроения изиграха значителна роля за тези изходящи потоци, институционалното участие остава от решаващо значение за по-широкото приемане на актива.

18.04.2024 16:00 2 мин. четене

75% от инвеститорите в Shiba Inu държат токените си повече от година

Впечатляващите 75 % от притежателите на Shiba Inu (SHIB) токени са демонстрирали своята лоялност, като са запазили инвестициите си в продължение на повече от една година.

18.04.2024 14:00 2 мин. четене

Близо 70% от инвеститорите в меме криптовалутата PEPE са на печалба

Pepe (PEPE), криптовалутата, вдъхновена от популярното меме с жабата, привлича огромно внимание на крипто пазара.

18.04.2024 10:00 1 мин. четене

Криптовалутите се разрастват два пъти по-бързо от интернет

Главният изпълнителен директор на Real Vision, Раул Пал, изрази оптимизъм относно бъдещето на криптовалутите във финансите, предвиждайки значителни темпове на приемане, надхвърлящи дори растежа на интернет.

18.04.2024 9:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.