НАЧАЛО Други

Адвокатите на Банкман-Фрийд прекратяват ангажимента си

ноември 20, 2022 13:03 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Адвокатите на Банкман-Фрийд прекратяват ангажимента си

Paul, Weiss, адвокатската кантора, поела случая на Сам Банкман-Фрийд и ръководената от него крипто борса FTX в условията на несъстоятелност, се отказа да представлява предприемача, позовавайки се на конфликт на интереси.

Според информацията кантората е взела решението за оттегляне от делото, след като е установено, че туитовете на Банкман-Фрийд са оказали негативно въздействие върху усилията на адвокатите за реорганизация. 

От 14 ноември основателя на FTX публикува поредица от туитове, които обраха вниманието в крипто Twitter. Този ход обаче предизвика спекулации, че туитове са били използвани, за да се отвлече вниманието от изтриването на други туитове. Други смятат, че той се прави на луд, за да може съдът да е по-благосклонен към него или че изпозлва наркотици.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Продължава ли спада? – Анализатор дава прогнози за Биткойн и Cardano


Мартин Флуменбаум, адвокат от Paul, Weiss смята, че непрестанното туитване на Банкман-Фрийд оказва негативно влияние върху усилията за реорганизация:

Преди няколко дни, след подаването на молбата за обявяване в несъстоятелност на FTX, информирахме г-н Банкман-Фрийд, че са възникнали конфликти, които не ни позволяват да го представляваме.

Понастоящем Банкман-Фрийд е подложен на проверки от институции, включително текущи разследвания за злоупотреба със средства на клиенти и разкриване на документи.

Въпреки решението на адвокатската кантора обаче, съдът може да отхвърли искането им и да им нареди да продължат да го представляват.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Директорът на блокчейн протокол изчезва безследно

На 31 май екипът на мултиверижния протокол Multichain направи съобщение, в което заяви, че среща трудности да се свърже със своя главен изпълнителен директор, който е идентифициран само като “Zhaojun”.

юни 1, 2023 9:00 2 мин. четене

Google Bard: Бъдещ ценови потенциал на XRP

Едно от последните постижения в тази област е Google Bard, който вече се използва за генериране на прогнози за движението на цените на различни криптовалути.

юни 1, 2023 7:00 2 мин. четене

Банката на Брикс емитира облигации на стойност 8.5 милиарда юана

Новата банка за развитие (NDB), създадена от страните от БРИКС, успешно емитира облигации на стойност 8.5 милиарда юана ($1.2 милиарда) на китайския междубанков пазар на облигации.

юни 1, 2023 6:00 2 мин. четене

Binance предполагаемо в процес на съкращения

Множество източници са потвърдили пред WuBlockchain, че една от най-големите крипто борси в света, Binance, е започнала съкращения на персонала, въпреки че точният процент на съкращенията остава неясен.

май 31, 2023 21:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.