НАЧАЛО Други

a16z инвестира $100 милиона в нов крипто проект на Етериум

23.02.2024 15:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
a16z инвестира $100 милиона в нов крипто проект на Етериум

Circle, емитентът на стабилни монети, обяви решението си да прекрати поддръжката на своята дигитална монета, обвързана с щатския долар, в блокчейна на Tron (TRX).

Компанията заяви, че ще прекрати незабавно издаването на USDC в мрежата на Tron, като все още ще улеснява трансферите и обратното изкупуване до февруари 2025 г.

На клиентите на Circle се препоръчва да прехвърлят своите USDC, намиращи се в блокчейна на TRON към други съвместими мрежи или да ги обменят за фиатна валута директно чрез Circle.

За притежателите на дребно и за тези, които не са клиенти на Circle, са налични множество глобални услуги, като например борси за търговия на дребно, брокерски къщи и доставчици на рампи за покупка и продажба, които да улеснят прехвърлянето на USDC към други поддържани блокчейни или обратното им изкупуване за фиатна валута.

Това решение на Circle е част от поетапен преход, целящ да осигури непрекъснато доверие, прозрачност и сигурност на стабилната монета.

Според компанията този ход е част от тяхната рамка за управление на риска, включваща различни отдели в организацията, включително бизнес, съответствие и други.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Огромен ръст на крипто даренията за благотворителност

Крипто даренията трансформират американската филантропия: Над $2 милиарда са събрани през 2023 г., като 56% от водещите благотворителни организации приемат дигитални активи.

24.04.2024 10:12 2 мин. четене

БРИКС: Руски министър с важно съобщение за финансовото бъдеще на съюза

Заместник-министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков сподели в интервю, че страните от БРИКС обсъждат използването на трансакции със стабилни монети и на платформа за плащания в CBDC с цел подобряване на финансовата интеграция.

24.04.2024 7:00 1 мин. четене

БРИКС: Ще замени ли съюза долара с криптовалути?

Страните от БРИКС развиват смела програма за отказ от щатския долар в полза на единна криптовалута за международна търговия.

23.04.2024 16:00 2 мин. четене

Уличиха двама адвокати от SEC в неправомерни действия срещу крипто проект

Двама адвокати на Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) – Майкъл Уелш и Джоузеф Уоткинс – подадоха оставка след критики от страна на федерален съдия за работата им по крипто дело, свързано с платформата DEBT Box на Digital Licensing Inc.

23.04.2024 15:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.