НАЧАЛО Финтех

Revolut увеличава таксите за премиум потребителите

14.11.2023 11:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Revolut увеличава таксите за премиум потребителите

Revolut повишава цените на премиум плановете си в рамките на цялостна промяна, която ще доведе до допълнителни ползи за абонатите.

Портфолиото на Revolut включва пет плана – безплатен план “Standard” с функции и услуги за ежедневна сметка и четири платени плана – Plus, Premium, Metal и Ultra.

От тази седмица клиентите на Revolut Plus, Premium и Metal в Обединеното кралство ще получат имейл, с който ще бъдат уведомени за промените в цената на техния план. Клиентите ще плащат £3.99 на месец (от $2.99 месечно) за Plus, £7.99 на месец (предишна цена £6.99) за Premium или с £2 повече до £14.99 на месец за Metal.

Съществуващите клиенти, които са на месечно таксуване, могат да фиксират цената на настоящия си план за една година, като преминат към годишно таксуване преди датата, посочена в имейла им.

Като част от надстройката плановете Premium и Metal вече ще включват достъп до абонаменти за списък с лайфстайл приложения, включително Tinder, Deliveroo, FT и други. Партньорствата, които вече са достъпни за клиентите на Ultra, най-високия клас членство на Revolut, могат да доведат до общи икономии до £1,730 годишно, в зависимост от избраните абонаменти.

Други предимства, на които вече се радват абонираните клиенти, включват застраховка при пътуване в световен мащаб, отстъпки за международни парични преводи и по-високи лимити за теглене от банкомат без такса.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Финтех Новини

CBDC: Жителите на Хонконг вече могат да използват дигиталния юан

С ход, който разширява влиянието му в световен мащаб, Хонконг стартира новаторски пилотен проект за дигитални плащания в юани, което е сигнал за значителна промяна във финансовия пейзаж.

17.05.2024 23:30 2 мин. четене

Европейските финтех компании очакват бум на бизнеса през 2025 година

Според последните данни на MHP Group европейският сектор на финтех технологиите е свидетел на възвръщане на оптимизма.

17.05.2024 11:30 2 мин. четене

Новата блокчейн инициатива на Mastercard привлече 5 нови компании

Mastercard задълбочава навлизането си в блокчейн и дигиталните активи, демонстрирайки твърд ангажимент да интегрира тези технологии в съществуващите си платежни системи.

16.05.2024 23:00 2 мин. четене

Deutsche Bank влиза в блокчейн партньорство с централната банка на Сингапур

Сътрудничеството на Deutsche Bank с централната банка на Сингапур (MAS) бележи значителна стъпка в изследването на токенизацията на активи, особено на пазарите за финансиране на едро и разрастващата се сфера на децентрализираното финансиране (DeFi).

15.05.2024 1:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.