Home

Dogecoin милионерите намаляват значително на фона на спада на цените

14.11.2023 7:00 1мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogecoin милионерите намаляват значително на фона на спада на цените

Dogecoin (DOGE) отбеляза забележителен спад в стойността си през последната година, което доведе до значително намаляване на броя на сметките, притежаващи повече от $1 милион в тази криптовалута.

Към 13 ноември броят на адресите на DOGE с авоари, надхвърлящи $1 милион, е намалял до 548, което е почти довен спад спрямо регистрираните на 1 ноември 2022 г. 1,046 адреса.

Освен това други 87 адреса могат да се похвалят с баланс, надхвърлящ $10 милиона, според BitInfoCharts.com.

Намаляването на броя на DOGE милионерите вероятно е свързано със значителния спад в стойността на актива през последната година. През този период стойността се срина с близо 50%, като от $0.15 на 1 ноември 2022 г. спадна до $0.076 към момента на писане на статията.

Тази низходяща тенденция кореспондира с намаляването на интереса към меме монети като Pepe (PEPE), Shiba Inu (SHIB) и Floki (FLOKI).

Изключително важно е да се подчертае уникалната характеристика на този актив, а именно че един притежател може да разполага с множество адреси, което потенциално внася известни неточности в текущото преброяване поради този фактор.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Топ 5 алткойна с дългосрочен потенциал за развитие

Алткойни като Cardano и Polkadot предлагат значителен потенциал за дългосрочен растеж, предоставяйки на инвеститорите възможности отвъд главните криптовалути.

05.10.2024 21:00 3мин. четене Kosta Gushterov

Анализатор сподели бичи нагласата си за Solana и прогнозира посоката на XRP

Добре познатият крипто анализатор “Credible Crypto” изглежда бичи настроени към Solana (SOL), като същевременно сподели вижданията за XRP и Curve DAO (CRV).

05.10.2024 19:00 1мин. четене Kosta Gushterov

XRP: Какво може да се случи с цената след седмичния спад?

В момента XRP се търгува на цена от $0.53 и през октомври отбеляза спад от близо 15%, което до голяма степен се дължи на подновеното обжалване от страна на Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) по текущия съдебен процес срещу Ripple.

05.10.2024 17:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн поскъпва, докато пазарният дял на Етериум намалява – какво друго разкри докладът на VanEck?

Доста пазарни участници поддържат положителна перспектива за Биткойн с наближаването на четвъртото тримесечие, обусловена от стабилни макроикономически фактори и институционални инвестиции.

05.10.2024 15:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.