Home

Ще повтори ли Биткойн бичия пазар от 2019 г.?

07.11.2023 6:00 2мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ще повтори ли Биткойн бичия пазар от 2019 г.?

Рисковият капиталист Крис Бърниске предположи, че в момента може да е в ход крипто рали, напомнящо на това от средата на 2019 г., като Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и други дигитални активи отбелязват значителен възходящ импулс.

Бърниске спекулира, че ако BTC и ETH претърпят още един значителен скок, това може да предизвика по-широко рали за целия клас активи.

През 2019 г. Биткойн отбеляза бърз скок от $3,000 до $14,000, само за да преживее впоследствие деветмесечен низходящ тренд, който хвана много инвеститори неподготвени.

Правейки паралели с този сценарий, Бърниске, бивш ръководител на крипто отдела в Ark Invest на Кати Ууд, предположи, че може да се разгърне подобен модел:

Ако BTC и ETH преживеят значителен подем в този момент, а впоследствие и други активи последват примера им, може да станем свидетели на повторение на сценария от средата на 2019 г. – достигане на нива, достатъчно високи, за да вдъхнат надежда за потенциални нови исторически върхове, преди евентуално да се изправят пред окончателен спад (евентуално през първото тримесечие на 2024 г.?) и да установят солидни по-високи нива на подкрепа.

Отвъд Биткойн и Етериум, Бърниске има особено оптимистична перспектива за Solana, като прогнозира, че SOL ще продължи да превъзхожда другите активи в предстоящата пазарна експанзия:

От най-ниската си точка през 2022 г. SOL демонстрира 3 пъти по-добро представяне в сравнение с ETH. Макар да имам силен афинитет към ETH и да съм свидетел на растежа на Етериум по време на професионалния си път, подкрепяйки многобройни проекти на Етериум и стейквайки ETH до ден днешен, в този цикъл SOL се оказа по-бързият претендент…

Пазарът действа като върховен съдник на цялата налична информация, определяйки кои инвестиционни тези са точни или погрешни. Онези, които преди това отхвърляха SOL като лишен от стойност или отстъпващ на ETH, сега бяха доказани от пазара като грешни от декември 2022 г. насам.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Коя е най-популярната криптовалута в момента?

От началото на седмицата крипто пазарът отчита волатилност, но остава актуална тема в света на инвестициите.

05.10.2024 8:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Анализатори на Coinbase разкриха какво мислят за сегашното състояние на крипто пазара

Според анализаторите на Coinbase пазарът на криптовалути показва повишена стабилност и по-балансирана динамика между натиска на покупките и продажбите след седмица на сериозна волатилност.

04.10.2024 21:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Coinbase делиства стабилни монети за спазване на регулаторните изисквания в Европа

Coinbase обяви плановете си да извади от списъка на Европейската икономическа зона (ЕИП) някои стабилни монети до края на годината в очакване на по-строгите разпоредби в региона.

04.10.2024 20:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Етериум: Трейдърите се подготвят за повишена волатилност преди изборите в САЩ

Според крипто анализатор очакванията за засилени ценови колебания при Етериум в сравнение с Биткойн нарастват сред търговците, особено с наближаването на ключови макроикономически събития.

04.10.2024 17:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.