Home

Анализатор споделя прогнозата си за Solana (SOL) и Avalanche (AVAX)

04.11.2023 17:00 1мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Анализатор споделя прогнозата си за Solana (SOL) и Avalanche (AVAX)

Популярен крипто анализатор, познат в X (Twitter) като Altcoin Sherpa, е оптимист за Solana (SOL) и Avalanche (AVAX), предполагайки, че Solana потенциално може да нарасне с над 25% от сегашната си стойност.

Въпреки това той очаква спад до около $26.79, преди потенциално монетата да достигне границата при $50.

Що се отнася до Avalanche (AVAX), анализаторът смята, че може да се наблюдава увеличение с 5% от текущата стойност от $11.83, но очаква корекция около 200-дневната ЕМА или района на $12.40. Той посочи ключови нива за повторно тестване при спад, включително $10.81, $9.79 и $8.81.

Altcoin Sherpa коментира и двойката Етериум срещу Биткойн (ETH/BTC), очаквайки продължаваща корекция, докато достигне зоната от 0.048 BTC. Той определи ноември като добра възможност за покупка на алткойни, като се очаква силно представяне през декември и януари.

И накрая, анализаторът обеляза рали при SUSHI, родния токен на децентрализираната борса SushiSwap. Той съветва за предпазливост, предполагайки потенциално отстъпление до диапазона $0.92-$1 след достигане на ключово ниво.

В обобщение, Altcoin Sherpa е бичи настроен към Solana и Avalanche в краткосрочен план, очаква благоприятен период за покупка на алткойни през ноември и съветва за предпазливост при неотдавнашното рали на SUSHI. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Анализатори на Coinbase разкриха какво мислят за сегашното състояние на крипто пазара

Според анализаторите на Coinbase пазарът на криптовалути показва повишена стабилност и по-балансирана динамика между натиска на покупките и продажбите след седмица на сериозна волатилност.

04.10.2024 21:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Coinbase делиства стабилни монети за спазване на регулаторните изисквания в Европа

Coinbase обяви плановете си да извади от списъка на Европейската икономическа зона (ЕИП) някои стабилни монети до края на годината в очакване на по-строгите разпоредби в региона.

04.10.2024 20:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Етериум: Трейдърите се подготвят за повишена волатилност преди изборите в САЩ

Според крипто анализатор очакванията за засилени ценови колебания при Етериум в сравнение с Биткойн нарастват сред търговците, особено с наближаването на ключови макроикономически събития.

04.10.2024 17:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Анализатор предупреди, че Биткойн и Етериум могат да претърпят сериозни спадове

Познат търговец на криптовалути, известен с псевдонима “Capo”, сподели своята меча позиция по отношение на Биткойн (BTC) и Етериум (ETH), тъй като пазарът преживя спад.

04.10.2024 15:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Един отговор на “Анализатор споделя прогнозата си за Solana (SOL) и Avalanche (AVAX)”
  1. Поредната малоумна статия. Алткойна щял да се качи с 5%. Е това новина ли е? Криптото избухва с 10х, 100х 1000х на койн. 5% се е вдигнало само докато си измиеш ръцете и още 5 по 5 докато спиш.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.