Home

Биткойн: Анализатор споделя изключително оптимистична прогноза за следващия цикъл

15.10.2023 11:00 2мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Анализатор споделя изключително оптимистична прогноза за следващия цикъл

Крипто анализатор, известен като "CryptoCon" в X (Twitter), представи интригуващи прогнози за Биткойн (BTC) в предстоящия му пазарен цикъл. 

Прогнозите сочат, че BTC потенциално може да достигне или $89,000, или дори да скочи до $135,000. CryptoCon базира тази прогноза на теорията “Квадратът на Ган“, която е демонстрирала известна точност при предвиждането на предишни пазарни пикове.

Според оценката на CryptoCon теорията “Квадратът на Ган” представя два правдоподобни сценария за предстоящия цикъл на BTC. Прогнозата за $135,000 съответства на ценовия модел на анализаторите от 28 ноември, както и на техния ценови модел Trend Pattern. 

За разлика от това, прогнозата за $89,000 съответства на “теорията за намаляващата възвръщаемост 5.3“, която твърди, че възвръщаемостта на BTC намалява с коефициент 5.3 от най-ниската точка на цикъла до неговия връх.

През последното десетилетие Биткойн (BTC) се превърна в един от най-доходоносните активи. По данни на Blockchain.com BTC е демонстрирал рентабилност в продължение на от 3,129 от 3,597 дни.

В доклад на River се подчертава забележителният 1,212% ръст в Lightning Network на BTC през последните две години. Данните от доклада сочат, че Lightning Network вече обработва около 50% от транзакциите, обработвани във веригата.

Освен това общата стойност на транзакциите, извършени чрез Lightning Network, също е нараснала рязко. Докладът разкрива, че през август чрез мрежата са били извършени транзакции на стойност приблизително 78.2 милиона, което представлява зашеметяващо увеличение от 546% в сравнение с $12.1 милиона, извършени през август 2021 г.

В доклада се подчертава още, че “почти всички плащания чрез Lightning не са осъществими в блокчейна на Биткойн. Lightning ефективно разширява функционалността на Биткойн, като дава възможност за извършване на транзакции с ниска стойност през интернет“.

Констатациите на River сочат, че значителна част от използването на Lightning Network се върти около игрите, съветите в социалните мрежи и стрийминга, като съставлява 27% от общото ѝ използване.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн: Анализатор прогнозира до 20% спад на цената

Крипто експерт преразгледа прогнозата си в отговор на неотдавнашния спад на Биткойн и слабото развитие на по-широкия пазар.

03.10.2024 18:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Franklin Templeton подава документи за нов индексен ETF за Биткойн и Етериум

Franklin Templeton Investments, мениджър на активи за трилиони долари, предложи на Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) индексен борсово търгуван фонд за Биткойн и Етериум.

03.10.2024 16:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Китовете държат Биткойн над $60,000 на фона на геополитическото напрежение

Водещата криптовалута продължава да се задържа над $60,000 въпреки нарастващото геополитическо напрежение, докато Етериум (ETH) спадна с 4% до $2,350.

03.10.2024 14:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Биткойн ETF регистрираха значителен отлив, за разлика от Етериум

На 2 октомври Биткойн ETF-ите отбелязаха нетен отлив от $52.9 милиона, отразявайки смесените пазарни настроения.

03.10.2024 12:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.