Home

Cardano отново е най-разработваният крипто проект

11.10.2023 22:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano отново е най-разработваният крипто проект

Santiment, компания за блокчейн анализи, съобщи, че Cardano (ADA), конкурент на Етериум (ETH), наскоро е излязъл на преден план по отношение на активността на разработките.

През последните 30 дни Cardano е регистрирала впечатляващите 611.47 значими ангажимента в GitHub, надминавайки всички останали крипто проекти. Преди това Cardano изоставаше от Polkadot (DOT) и тестовата си мрежа Kusama (KSM), които в момента си поделят втората позиция с 500.67 GitHub commits за същия период от време.

Този скок в активността на разработчиците се разглежда като положителен знак, който показва, че разработчиците имат доверие в дългосрочната устойчивост на блокчейна на Cardano (ADA). То също така предполага потенциално въвеждане на нови функции в екосистемата на проекта.

Освен това Santiment следи отблизо предлагането на Биткойн (BTC), което се държи на борсите за криптовалути. Те отбелязаха, че предлагането на BTC на борсите е на ниско ниво от около 5.6%, отбелязвайки най-ниското си ниво от близо шест години.

Това показва, че участниците на пазара са склонни да задържат своите BTC в дългосрочен план, което потенциално намалява въздействието на бъдещи разпродажби.

Sentiment твърди:

Биткойн стана свидетел на най-голямото движение на монети (над 10,000 BTC) от борсите от 7 септември насам, а водещият актив по пазарна капитализация прави втори опит да надхвърли пазарна стойност от $28,000. Полезността ще играе решаваща роля тук, особено след като броят на уникалните адреси спадна до шестседмично дъно.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Binance премахва 7 алткойн двойки от платформата си за търговия

Binance, най-голямата крипто борса в света, направи важно съобщение относно изключването от списъка на седем двойки за търговия с алткойни.

26.06.2024 14:50 1мин. четене

Етериум ETF няма да може да привлече толкова инвестиции, колкото Биткойн – Bernstein

Според доклад на компанията за управление на активи Bernstein, спот борсово търгуваните фондове (ETF) за Етериум (ETH) се очаква да привлекат търсене, но вероятно в по-малък мащаб в сравнение с Биткойн ETF.

26.06.2024 14:00 1мин. четене

Меме криптовалутите с впечатляващи 1,834% печалба от началото на годината

Според данни от BitEye меме монетите са регистрирали впечатляваща възвръщаемост от 1,834% от началото на 2024 г., което ги прави най-печелившия сектор. 

26.06.2024 12:00 1мин. четене

99.9% от инвеститорите в меме криптовалути губят пари – Майкъл ван де Поуп

След като направи сериозни промени в алткойн инвестициите си, известният крипто експерт Майкъл ван де Поуп наскоро посочи, че популярността на меме монетите може да намалее, като само няколко стабилни актива могат да се представят добре в дългосрочен план.

26.06.2024 9:30 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.