Home

Етериум китовете трупат в очакване на фючърсния ETF

02.10.2023 14:00 1мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум китовете трупат в очакване на фючърсния ETF

Цената на Етериум скочи с над 3% точно преди дебюта на фючърсния ETF на Bitwise, който се очаква по-късно днес.

Според данни, предоставени от Lookonchain, се наблюдава забележимо увеличение на акумулацията на Етериум на фона на рязкото нарастване на броя на подадените ETF.

Данните на Lookonchain сочат, че конкретен субект, идентифициран като “кит” с адрес “0x7838”, наскоро е изтеглил 4,288 ETH, равняващи се на $7.2 милиона, от Binance и е продължил да ги стейква.

Освен това нов портфейл, обозначен с “0x4b7B”, е изтеглил 9,530 ETH, равняващи се на $16 милиона, от същата платформа и също е стейкнал токените, предоставяйки допълнителна подкрепа за пазарния импулс на Етериум.

Към 27 септември има 15 фючърсни ETF на Етериум, които очакват одобрение от девет различни емитенти, включително добре познати имена като VanEck, ProShares, Grayscale, Volatility Shares, Bitwise, Direxion и Roundhill.

Анализаторите изразяват голяма вероятност, оценявана на 90%, фючърсните Етериум ETF-и да стартират през октомври. Сред тях фючърсният продукт върху Биткойн на Valkyrie е готов да бъде първият, който ще предложи експозиция към Етериум, започвайки на 3 октомври.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Shiba Inu: Цената бележи ръст след обявяването на новата стабилна монета

Shiba Inu (SHIB), втората по големина меме монета по пазарна капитализация, отбеляза значителен ръст на цената през последната седмица.

30.09.2024 19:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Стейкингът на Етериум може да се окаже по-доходоносен от американските облигации

Очаква се възвръщаемостта от стейкинга на ETH да надмине лихвените проценти в САЩ през следващата година, което може да повиши стойността му, тъй като инвеститорите търсят по-добра доходност.

30.09.2024 19:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Предстоящото отключване на токени през октомври може да освободи $1.3 милиарда в криптовалути

Няколко крипто проекта ще освободят токени през следващия месец, а именно Celestia, Sui и Aptos, като общо ще разпределят около $1.3 милиарда в съответните си екосистеми.

30.09.2024 17:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Binance разкрива нов майнинг пул с награди в LTC и DOGE

Binance Pool въведе обединен добив за Bellscoin (BEL), което позволява на участниците да добиват Лайткойн (LTC) и да печелят допълнителни награди в LTC, Dogecoin (DOGE) и Bellscoin (BEL).

30.09.2024 14:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.