Home

Добра инвестиция ли е Arbitrum (ARB) в момента?

30.09.2023 17:00 2мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Добра инвестиция ли е Arbitrum (ARB) в момента?

Измина приблизително седмица, откакто от Arbitrum представиха програмата си за безвъзмездни средства, и мрежата вече отбелязва обещаващи промени, което показва ефективността на стратегията им.

Изглежда, че Arbitrum (ARB) възприема наръчник, подобен на този, който много успешни блокчейни са използвали, за да ускорят растежа си. Безвъзмездните средства са един от инструментите, с които разполагат мрежите, стремящи се да привлекат разработчици и ликвидност.

Този подход дава положителни резултати за Arbitrum, което е очевидно само седмица след обявяването на програмата им за безвъзмездни средства. Платформата вече достигна над $70 милиона ликвидност, прехвърлена от други протоколи.

Инициативата за отпускане на безвъзмездни средства привлече значителна ликвидност към определени токени на Arbitrum, вероятно поради очакванията на инвеститорите за техния потенциален успех, което стимулира търсенето.

Реакцията на пазара на програмата за безвъзмездни средства подсказва, че Arbitrum може да навлезе във фаза на бързо разрастване. Ето защо е от решаващо значение да се наблюдават ключови показатели, които биха могли да дадат представа за нейната траектория. Транзакциите и приходите са сред най-показателните показатели.

Приходите на Arbitrum останаха сравнително стабилни през тази година, като обикновено се задържат под $50,000. Въпреки това имаше два забележителни случая, когато приходите нараснаха до милиони. Това се случи на 23 март, достигайки връх от $1.49 милиона, и исторически максимум от $2.09 милиона на 12 юли.

Източник: DeFiLlama

Заслужава да се отбележи, че към края на септември транзакциите в Arbitrum отново започнаха да се увеличават, като надхвърлиха границата от един милион транзакции дневно. Това съживяване може да се отдаде на подновеното вълнение в екосистемата на Arbitrum. Вследствие на това потребителската база на мрежата от втори слой непрекъснато се увеличава от 19 септември насам.

Тази метрика също така разкрива, че по-голямата част от потребителската активност идва от завръщащи се потребители, а не от нови. Тези констатации предполагат, че Arbitrum отново е на положителна траектория на растеж и вълнението в мрежата се разпалва отново. Това настроение може да се пренесе и върху токена ARB, тъй като инвеститорите възвръщат доверието си.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Етериум трудно ще бъде надминат от други алткойни – Артър Хейс

Основателят на BitMEX Артър Хейс смята, че за други платформи за смарт договори ще бъде “изключително сложно“ да изпреварят Етериум (ETH).

02.10.2024 14:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Основателите на 3AC пуснаха меме монета, която бързо се срина

Съоснователите на вече несъществуващата компания Three Arrows Capital (3AC) Су Жу и Кайл Дейвис представиха меме токен, наречен “Three Arrowz Capitel”.

02.10.2024 14:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Dogecoin отчита ръст на активността в мрежата с началото на октомври

С настъпването на месец октомври интересът към Dogecoin се повишава, за което свидетелства чувствителното увеличение на активността в мрежата.

02.10.2024 11:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Cardano е изправен пред стагнация на цената въпреки ключовите постижения

Cardano продължава да разединява мненията на анализаторите. Някои от тях прогнозират мечи перспективи и предупреждават за по-нататъшни спадове на цените, докато други вярват в дългосрочния ѝ растеж.

02.10.2024 10:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.