Home

Инвеститори купуват стотици NFT карти на Pokemon, издадени в мрежата на Polygon

22.09.2023 13:00 1мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститори купуват стотици NFT карти на Pokemon, издадени в мрежата на Polygon

Официалните карти на Pokemon бяха трансформирани в незаменяеми токени (NFT) на платформата Polygon (MATIC), използвайки нейните възможности за мащабиране на втори слой.

Консултантът по дигитални активи, познат под псевдонима “S4mmy.eth” сподели в  X (Twitter), за рязко нарастване на популярността на комплектите от дигитални карти от любимия франчайз на Nintendo, като стотици от тях бързо се разпродадоха в блокчейна на MATIC. Цените на някои от тях дори са се покачили до десетократно.

S4mmy.eth обясни, че тези пакети първоначално са били налични за $5 всеки и са били на произволен принцип, като потенциално са съдържали карти на стойност около $500.

Заинтересованите купувачи можеха да се сдобият с тези пакети, като използват стабилната монета USD Coin (USDC) или кредитна карта. Въпреки това S4mmy.eth отбеляза, че сега пакетите имат базова цена от приблизително $50.

Според консултантът тези дигитални карти потенциално могат да революционизират традиционния модел на колекциониране на физически такива.

S4mmy.eth обаче повдигна въпроса:

Защо да се притесняваме от процеса на отваряне на физическа карта, да се занимаваме с окачествяване, доставка и дигитализация?

Според лицето изборът на дигитален пакет онлайн и последващото му осребряване като карта с оценка PSA9 (или евентуално дори 10) изглежда по-логичен подход.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Arbitrum надхвърли 1 милиард транзакции: Какво означава това?

Протоколът от втори слой Arbitrum постигна важен етап, надхвърляйки 1 милиард транзакции от стартирането на основната си мрежа през август 2021 г.

01.10.2024 20:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Топ криптовалутите преживяват огромен скок в активността на китовете

Santiment подчерта рязкото нарастване на активността на китовете в няколко основни дигитални актива, определяйки десет проекта с пазарна капитализация над $2 милиарда като основни получатели.

01.10.2024 19:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Ето защо Етериум ETF изостава толкова от Биткойн според Blackrock

Ръководителят на отдела за дигитални активи на BlackRock Робърт Митчник призна, че търговската активност и притокът на средства за спот Етериум ETF изостават значително от тези на Биткойн ETF.

01.10.2024 18:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Биткойн ETF-ите продължават поредицата от входящи потоци, фондовете за Етериум отбелязват спад

Биткойн спот ETF-ите в САЩ запазиха положителната си серия в понеделник, като нетните притоци достигнаха $61.3 милиона, отбелязвайки осем поредни дни на печалби.

01.10.2024 12:30 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.