НАЧАЛО Алткойни

Важен момент за Hedera Hashgraph (HBAR) – очаква ли се възходяща инерция?

02.09.2023 7:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Важен момент за Hedera Hashgraph (HBAR) – очаква ли се възходяща инерция?

Hedera (HBAR) наскоро се сблъска със значително предизвикателство, когато срещна съпротива при ключов седмичен блок с мечи поръчки. 

Търгувайки се около границата от $0.05, тази точка се оказа сериозна бариера за монетата и тези, които искат да продават в светлината на настоящите мечи настроения.

Според неотдавнашен пазарен анализ, през последните няколко дни процентите на финансиране на HBAR последователно остават отрицателни. Тази неблагоприятна тенденция на фючърсния пазар допълнително подчертава трудностите, с които HBAR се сблъсква при възстановяването на цената си.

Към момента на писане на статията HBAR се търгува за около $0.049, което показва спад от 4% през последните 24 часа и около 12% през последната седмица.

Към мечите перспективи се прибавя и фактът, че само за последните пет дни (от 24 до 31 август) процентът на отворените позиции за HBAR е намалял от $27 милиона на $21 милиона. Този значителен спад показва намалено търсене на HBAR на фючърсния пазар, което потенциално окуражава продавачите да търсят допълнителни печалби.

Съдбата на HBAR остава взаимосвързана с представянето на Биткойн, а несигурността, произтичаща от забавянето на Комисията по ценните книжа и фондовете за търговия с ценни книжа (SEC) при одобряването на ETF, продължава да оказва натиск върху по-широкия пазар на криптовалути.

Неотдавна Биткойн се понижи под критичното ниво от $26,000, активът обаче възстанови значителна част от загубите си благодарение на благоприятното решение на американския съд по делото на Grayscale Investments срещу Комисията за ценни книжа и борси за Биткойн ETF.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Топ 3 криптовалути, които да следите през следващите дни

При бърз обрат на събитията пазарните настроения преминаха от неултрални към алчност в рамките на няколко часа, създавайки бича атмосфера.

17.05.2024 8:00 2 мин. четене

Binance добавя нови двойки за търговия – какво трябва да знаем

Binance наскоро разкри стратегическа инициатива, насочена към обогатяване на търговското изживяване за своите потребители по целия свят.

17.05.2024 4:00 1 мин. четене

Shiba Inu кит разпродава токени за близо $75 милиона

В скорошно развитие, на фона на скок в ценовия импулс на Shiba Inu, голям крипто инвеститор продаде близо 3 трилиона монети на Robinhood, предизвиквайки дискусии в крипто общността.

17.05.2024 1:00 1 мин. четене

Етериум китовете не продават – какво означава това за цената

Неотдавнашните настроения на пазара на криптовалути взеха възходящ обрат, особено наблюдаван при Етериум (ETH). На фона на този подем цената на ETH скочи, допълнена от сигнал за покупка, което предполага потенциал за по-нататъшно движение нагоре.

16.05.2024 21:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.