Home

Милиардер съветва младите в кои криптовалути да инвестират

29.07.2023 21:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Милиардер съветва младите в кои криптовалути да инвестират

Майк Новограц, главен изпълнителен директор на Galaxy Digital Holdings, компания за финансови услуги с фокус върху криптовалутите, похвали Лари Финк, главен изпълнителен директор на най-големия мениджър на активи в света BlackRock, че е променил възгледите си за Биткойн.

В интервю за Bloomberg Новограц заяви, че Финк е едно от водещите имена в крипто пространството тази година, тъй като от човек, който е против Биткойн, се е превърнал във привърженик.

Той каза, че Финк е взел “оранжевото хапче” – термин, използван от крипто общността, за да опише някой, който е убеден в стойността и потенциала на Биткойн.

Новограц твърди, че одобрението на Финк за Биткойн като “международен актив” и заявлението на BlackRock за стартиране на Биткойн ETF са признаци на “цикъл на приемане“, който може да даде тласък на BTC.

По-специално той заяви, че ако Фед заеме по-благосклонна позиция, Биткойн може да надхвърли историческия си връх от около $69,000.

Новограц коментира и различни въпроси, свързани с крипто индустрията, като например съдебното дело на SEC срещу Ripple Labs, проекта Worldcoin на Сам Алтман и присъствието на Galaxy в Ню Йорк.

Той заяви, че неотдавнашното съдебно решение, според което XRP е ценна книга в някои случаи, но не и в други, е “огромна победа” за крипто, тъй като показва, че регулаторната рамка е неясна и се нуждае от повече яснота.

Новограц също така заяви, че младите и толерантни към риска потребители, които в момента разполагат със $100,000 биха могли да ги инвестират в акции на Alibaba, сребро, злато, Биткойн и Етериум. 

Според него по-консервативните инвеститори трябва да заделят 30% за тези активи и 70% за облигации и индексни фондове.

Той заяви, че е решен да запази компанията си в Ню Йорк въпреки високите данъци и регулации, защото все още вярва, че градът е финансовата столица на света.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Сериозен спад в цената на Биткойн може да тласне криптовалутата до нови върхове

Крипто анализатор прогнозира, че по-дълбокото понижение може в крайна сметка да предизвика рали на Биткойн (BTC) до нови върхове.

30.06.2024 17:00 1мин. четене

Колко богат е съоснователят на Етериум Виталик Бутерин?

Според платформата за проследяване на криптовалути Arkham Intelligence съоснователят на Етериум Виталик Бутерин има приблизителна нетна стойност от поне $552.86 милиона към януари 2024 г.

30.06.2024 16:00 1мин. четене

Shiba Inu китовете отново показват висока активност след слабото представяне на цената

Изглежда, че активността на китовете (големи инвеститори) в Shiba Inu (SHIB) се възстановява след период на спад и лошо пазарно представяне на токена.

30.06.2024 15:00 1мин. четене

Сериозен бум на цената на Биткойн няма да има според милиардер

Бившият главен изпълнителен директор на PayPal Питър Тийл изрази скептицизъм по отношение на вероятността за сериозно покачване на цената на Биткойн спрямо сегашните му нива.

30.06.2024 11:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.