НАЧАЛО Други

Чанпен Джао отрича твърденията на CFTC за манипулиране на пазара

28.03.2023 17:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Чанпен Джао отрича твърденията на CFTC за манипулиране на пазара

В отговор на твърденията на Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC) главният изпълнителен директор на Binance, Чанпен Джао отрече компанията да е участвала в манипулиране на пазара или в търговия с цел печалба.

В публикация от 28 март Джао поясни, че Binance извършва сделки главно за финансиране на разходи във фиатни или други криптовалути, тъй като компанията генерира приходите си в криптовалути.

Той също така отбеляза, че компанията има строги политики за предотвратяване на активната търговия на служителите и им забранява да търгуват с фючърси.

Компанията е внедрила усъвършенствана технология, за да спазва регламентите за борба с прането на пари и мерките за опознаване на клиентите (KYC), и може да се похвали с 16 лиценза за услуги за търговия с дигитални активи, което е най-високият брой сред всички платформи за крипто търговия.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Властите в САЩ обмислят разширяване на спешната кредитна линия за банките


Освен това Джао разкри, че Binance.com е изиграла жизненоважна роля в подпомагането на американските правоприлагащи органи при замразяването и конфискуването на средства на стойност над $125 милиона през 2022 г. и $160 милиона през 2023 г. досега.

Джао увери, че се придържа към политиките на компанията и никога не е участвал в Binance Launchpad, Earn, Margin или Futures, предпочитайки да се съсредоточи върху създаването на стабилна платформа, която обслужва своите потребители.

Въпреки обвиненията, той изрази разочарование и изненада от подадения от CFTC иск, позовавайки се на отношенията на сътрудничество на Binance с регулатора в продължение на повече от две години.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Русия предполагаемо използва софтуера на Kaspersky във войната срещу Украйна

Доброволна група за събиране на разузнавателна информация, наречена InformNapalm, твърди, че AI софтуер, разработен от руската фирма за киберсигурност Kaspersky, е бил интегриран в руски дронове, използвани в конфликта с Украйна.

06.05.2024 5:00 2 мин. четене

Целта от 2% инфлация е критична за стабилизиране на американската икономика

Президентът на Федералния резерв на Ню Йорк Джон Уилямс подчерта значението на целта на централната банка на САЩ за инфлация от 2% за поддържане на ценовата стабилност и насърчаване на икономическия просперитет по време на скорошна конференция.

06.05.2024 4:00 2 мин. четене

Base е най-доброто решение от втори слой според директора на Coinbase

По време на разговора на 2 май 2024 г. за печалбите на Coinbase за първото тримесечие, главният изпълнителен директор Брайън Армстронг обяви, че Base се очертава като водещото решение от втори слой по обем на транзакциите.

06.05.2024 1:00 2 мин. четене

Използва ли Китай изкуствен интелект, за да манипулира мнението на хората?

Докладите сочат, че Китай използва тактики на когнитивната война, за да формира обществени убеждения и мнения, без да прибягва до пряка военна конфронтация.

06.05.2024 0:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.