НАЧАЛО Други

В обектите на Burger King ще се приемат крипто плащания 

29.03.2023 10:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
В обектите на Burger King ще се приемат крипто плащания 

Веригата за бързо хранене Burger King предостави в обектите си в Париж машини за наемане на външни батерии на Instpower, които приемат плащания в криптовалута.

В обектите на Burger King в Париж, машините на Instpower за наемане на външни батерии ще приемат плащания в криптовалута, чрез Alchemy Pay и Binance Pay, според прессъобщение от 27 март.

С тази разработка Instpower вече приема крипто плащания, включително Биткойн, в над 14,000 обекта по целия свят.

Главният изпълнителен директор на Flash Development, Ян Фу изрази ентусиазма си от наличието на Instpower машините в Париж и от това как сътрудничеството с Alchemy Pay предоставя на европейците най-съвременни възможности за плащане.

Новата колаборация е подходяща за пътуващите, които често използват общи външни батерии, за зареждане на техните устройства.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: NFT колекционер случайно изгаря CryptoPunk NFT за $135,000


През 2021 г. в системата за приемане на фиатни и крипто плащания на Alchemy Pay са участвали почти два милиона предприятия в над 70 държави.

Гиганти от хранително-вкусовата промишленост, като KFC, Taco Bell и Pizza Hut подадоха заявки за NFT търговски марки и метавселена през март миналата година, след решението на McDonald’s да проучи метавселената.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Tether планира да разработи терминал за p2p финансови пазари

Главният изпълнителен директор Паоло Ардоино на Tether обяви, че компанията ще отдели значителни ресурси за разработване на терминал за peer-to-peer (P2P) финансови пазари.

19.05.2024 23:00 1 мин. четене

Глоба за милиарди заплашва Microsoft в Европа

На Microsoft може да бъде наложена глоба в размер до 1% от годишните ѝ приходи в Европейския съюз, ако не отговори на искане за предоставяне на информация до 27 май.

19.05.2024 21:00 2 мин. четене

6 съвета за търговията с криптовалути

През последните години криптовалутите спечелиха значително внимание и популярност. Тези дигитални активи предлагат редица предимства пред традиционните валути, като например по-голяма сигурност и неприкосновеност на личните данни, по-ниски такси за транзакции и децентрализиран контрол.

19.05.2024 19:00 2 мин. четене

Близо $400 милиона ще бъдат раздадени на жертвите на банка, която е експлоатирала клиентите си

Банковият регулатор на САЩ обяви, че скоро ще бъдат разпределени $384 милиона между жертвите на незаконни действия на онлайн банка.

19.05.2024 17:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.