НАЧАЛО Алткойни

Ще листне ли Coinbase отново Ripple (XRP)?

18.03.2023 8:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ще листне ли Coinbase отново Ripple (XRP)?

Потенциалното възобновено предлагане на XRP в Coinbase ще бъде голямо събитие за общността на XRP, ако Ripple надделее в правния спор срещу Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

В неотдавнашно интервю с водещия на “Thinking Crypto” Тони Едуард, главният юридически директор (CLO) на Coinbase, Пол Гревал обсъди въпроса и обясни процеса на възобновеното предлагане на XRP на крипто борсата.

Coinbase преустанови търговията с токена през януари 2021 г. след съдебния иск на SEC и запази токена спрян от предлагане въпреки призивите на общността на XRP.

Гревал изрази оптимизъм относно шансовете на Ripple, но подчерта, че повторното включване в списъка няма да зависи единствено от съдебната победа.

Според Гревал, Coinbase редовно оценява активите за включване, изключване от списъка или спиране на предлагането им и той разбира разочарованието на XRP общността.

Гревал похвали правния екип на Ripple за работата му и вярва, че решението на съда ще бъде в полза на Ripple.

Той обаче подчерта, че решението на Южния окръжен съд на Ню Йорк ще бъде първата стъпка в един по-дълъг процес и независимо от това кой ще спечели в съда, и двете страни вероятно ще обжалват.

Сроковете за повторно включване в списъка ще зависят от мотивите на решението, правната аргументация на съдията и оценката на решението на апелативния съд от страна на Coinbase.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Какво ще тласне Биткойн нагоре? Анализатор споделя прогноза


Като публично търгувана компания, Coinbase има отговорността да действа внимателно в тази област по отношение на всеки токен, който е обект на съдебен спор във федерален съд.

Coinbase ще започне процеса на преразглеждане веднага след появата на решението. Към момента на писане на статията цената на XRP е около $0.37 и все още е в низходящ тренд на еднодневната графика.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Освен Solana, друг блокчейн изгрява на арената на меме криптовалутите

Според информацията са се появили доста спекулации около общностните монети на Avalanche (AVAX) през последните два месеца.

03.05.2024 1:30 2 мин. четене

Ръст в активността на мрежата Shiba Inu (SHIB) – крипто китовете прехвърлят големи количества-токени

Shiba Inu (SHIB) наскоро претърпя скок в активността на китовете, което показва значителни движения след спад на цената от над 10% през последните седем дни.

03.05.2024 0:30 1 мин. четене

Повишен интерес към фючърсите върху PEPE – цената отбеляза ръст от 14%

Известната меме криптовалута Pepe Coin претърпя забележителен скок в цената днес, който достигна над 14%

03.05.2024 0:00 2 мин. четене

Coinbase добавя 3 нови криптовалути за фючърсна търговия

Coinbase, една от най-големите борси за криптовалути, предизвика голямо вълнение на пазара днес с последното си съобщение.

02.05.2024 20:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.