НАЧАЛО Алткойни

Алткойн поскъпна с над 290% след листинг на популярна крипто борса

08.03.2023 16:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн поскъпна с над 290% след листинг на популярна крипто борса

Протоколът Access (ACS), нов крипто проект, изграден върху Solana и решението за мащабиране на Етериум Starknet, получи неочаквана подкрепа от водещата корейска борса UpBit.

UpBit обяви, че ще започне да търгува ACS на своята платформа от 7 март, което доведе до скок на цената на алткойна с около 290%.

ACS е проектиран да предостави на създателите на съдържание възможността да създадат своя собствена система за плащане и да предлагат премиум съдържание на абонатите, които използват ACS токени за достъп до пуловете на създателите. С други думи, ново средство за хората да монетизират съдържанието си.

Вместо традиционните абонаментни плащания потребителите стейкват ACS токена, за да получат достъп до първокласно дигитално съдържание.

Както абонатите, така и създателите получават ежедневни награди в съотношение 50-50.

Това не е първият път, в който UpBit листва нов алткойн с подобен потенциал. Миналия месец борсата добави Шиба Ину (SHIB).


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Трансгранични CBDC: По-евтини и по-сигурни глобални плащания?


Общността на Шиба Ину се подготвя за стартирането на бета версия на Shibarium – проект от втори слой, който предвижда да подобри мащабируемостта на мрежата. С добавянето на ACS и SHIB, UpBit показва ангажимента си да подкрепя нови иновативни проекти в областта на криптовалутите.

Към момента на писане на статията ACS се търгува на цена от $0.01359 след спад от 14% през последните 24 часа и има обем на търговия около $120 милиона.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Dogecoin продължава да доминира пазара на меме криптовалутите – какво ни очаква в бъдеще?

Dogecoin (DOGE), меме криптовалутата, остава в центъра на вниманието по време на продължаващото възстановяване на пазара, демонстрирайки забележителни печалби, тъй като се стреми да надмине нивото на съпротива от $0.20.

05.05.2024 23:00 2 мин. четене

Ценни книжа ли са Етериум и XRP? Ето какво мисли директора на Ripple

Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е в постоянен конфликт с крипто индустрията, особено по отношение на класификацията на определени криптовалути.

05.05.2024 22:00 2 мин. четене

Cardano: Последни развития и перспективи за бъдещето

През април InputOutput, организацията зад блокчейн разработката на Cardano (ADA), разкри старта на пет проекта чрез социалната мрежа X.

05.05.2024 20:00 2 мин. четене

Партньорството между Cardano и Биткойн Кеш е възможно според Чарлс Хоскинсън

Чарлз Хоскинсън, създателят на Cardano (ADA), наскоро проучи интереса към потенциално сътрудничество с Биткойн Кеш (BCH).

05.05.2024 13:01 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.