НАЧАЛО Биткойн

Биткойн и Етериум ще продължат възхода си – К. Бърниски

08.03.2023 12:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн и Етериум ще продължат възхода си – К. Бърниски

Крис Бърниски, партньор във фирмата за рисков капитал Placeholder, привлече вниманието на крипто общността с прогнозите си за пазара.

Неотдавна той направи смела прогноза за Биткойн и Етериум, заявявайки, че според него те са подготвени за скок през следващия месец.

Според Бърниски BTC и ETH ще надхвърлят сегашните си стойности през април. Той прогнозира, че Биткойн ще надхвърли $30,000, докато Етериум ще достигне $2,000.

Той обаче отбеляза, че тези прогнози зависят от макроикономически фактори.

“За голяма част от Февруари доларът и лихвените проценти бяха високи, докато криптовалутите бяха стабилни. Ако [лихвените проценти] започнат да се насочват надолу, BTC може да пробие $25,000 и ако [ETH и BTC] бутат нагоре заедно може да видим още [значителни печалби].”


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Криптовалутите са на прага на бичи пазар, според Ерик Питърс


През по-голямата част от февруари доларът и лихвените проценти се повишаваха, докато крипто пазарът се остана стабилен. Бърниски смята, че ако доларът и лихвените проценти спаднат, Биткойн може лесно да надмине $25,000. Освен това, ако Етериум се увеличи заедно с BTC, може да станем свидетели на експлозивен растеж на криптопазара.

Прогнозите на Бърниски понякога са обект на критика. Някои търговци и инвеститори смятат, че пазарът е пред корекция и че стойността на Биткойн и Етериум вероятно ще спадне през следващите седмици. Въпреки това инвеститорът е уверен в прогнозите си и нарича тези, които предвиждат спад на пазара, “заблудени”.

Въпреки неотдавнашните колебания и двете водещи криптовалути са поскъпнали с над 30% от началото на 2023 г.

Много крипто инвеститори и анализатори ще следят внимателно Биткойн и Етериум през следващите седмици, тъй като тяхното представяне вероятно ще окаже значително влияние върху по-широкия пазар.

Ако прогнозите на Бърниски се сбъднат, може да станем свидетели на рязко нарастване на интереса и инвестициите в крипто пазара и на подновен оптимизъм за бъдещето на цифровите активи. Ако обаче пазарът преживее спад, това може да доведе до несигурност и предпазливост сред инвеститорите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн майнинг компаниите със значителни печалби

Последното покачване на цената на Биткойн предизвика по-голям отскок на крипто акциите, като компаниите за BTC майнинг отбелязаха значителни печалби.

07.05.2024 5:00 1 мин. четене

Arbitrum надхвърля $150 милиарда общ обем на транзакциите в Uniswap

Arbitrum се превърна в пионерската мрежа от втори слой, която надхвърли $150 милиарда общ обем на транзакциите на децентрализиран обмен.

07.05.2024 4:00 1 мин. четене

Защо MakerDAO продава десетки милиони MKR токени

Последният ход на MakerDAO по продажбата на MKR токени привлече вниманието, особено значителна транзакция, докладвана от платформата за блокчейн анализи Spot On Chain.

07.05.2024 1:00 2 мин. четене

Dogwifhat продължава да се изстрелва нагоре в класациите – какво да очакваме през май?

Dogwifhat (WIF) се превърна в един от най-обещаващите токени за търговия в настоящия бичи цикъл. С увеличение от 24% през последните седем дни, като към момента на писане на статията се търгува на цена от $3.25, токена привлече вниманието на инвеститорите, търсещи изгодни възможности.

07.05.2024 0:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.