НАЧАЛО Алткойни

Етериум: Анализатор споделя предупреждение за алткойна

06.03.2023 9:03 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум: Анализатор споделя предупреждение за алткойна

Пентоши, известен криптостратег, си е спечелил репутация на точен предсказвач на пазарните тенденции в миналото.

Неотдавнашното му предупреждение за Етериум обаче може да се окаже изненада за някои от неговите притежатели. Според Пентоши Етериум може да бъде изправен пред значителен риск от понижение. Ако се търгува под ключово ниво на подкрепа, мечият импулс може да премине на следващо ниво.

Това предупреждение накара много инвеститори в Етериум да се притеснят, тъй като те се стремят да защитят инвестициите си на пазар, който става все по-нестабилен. Пентоши съветва трейдърите да търсят дълги позиции със стопове наблизо, ако Етериум се търгува под сивата зона, което може да бъде отлично място за краткосрочно до средносрочно обезсилване на дългите позиции.

В графиката си Пентоши изглежда има предвид подкрепата около границата от $1,480, която е точно под текущата цена на Етериум, около $1,560. Въпреки че някои анализатори може да не са съгласни с мечите прогнози на Пентоши, не може да се пренебрегне фактът, че в миналото той е бил прав в прогнозите си.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Брад Гарлингхаус твърди, че крипто регулацията в САЩ изостава от тази в други държави


Друг анализатор, Smart Contracter, също е с мечи нагласи по отношение на Етериум. Той смята, че ETH е пробил диагоналната подкрепа на мечи модел на продължение, което може да доведе до движение надолу към ценовото ниво от $1,480.

eth

Докато Етериум може да е изправен пред някои предизвикателства, според Пентоши Биткойн все още не е приключил с корекциите. Той прогнозира, че активът може да се понижи до $21,500, преди биковете да направят малък отскок.

Това може да предостави на трейдърите отлична възможност да се възползват от отскока. Все пак е важно да следят пазара и да коригират стратегиите си по подходящ начин.

В заключение, макар че предупреждението на Пентоши за Етериум може да изглежда тревожно, важно е да се помни, че криптопазарът е силно волатилен и винаги е разумно да се проявява предпазливост, когато се инвестира. Трейдърите трябва да следят пазара и да се възползват от всички възникнали възможности, като същевременно сведат до минимум излагането си на риск.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Крипто китовете местят огромни количествa Shiba Inu и Pepe – какво означава това

В един интересен обрат на събитията, на фона на възстановяването на по-широкия крипто пазар, монетите Shiba Inu и Pepe заеха централно място.

30.04.2024 20:30 2 мин. четене

Morgan Stanley иска да добави Биткойн ETF към нови фондове

Американската мултинационална инвестиционна банка Morgan Stanley представи на Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) предложение да разреши експозиция към спот Биткойн ETF в около дванадесет от своите инвестиционни фондове.

30.04.2024 19:00 2 мин. четене

Крипто кит купи Dogecoin за над $30 милиона от Robinhood – какво следва за цената на DOGE?

Цената на Dogecoin отбеляза сериозна динамика днес, задвижвана от сделки с китове в сектора на меме криптовалутите.

30.04.2024 17:30 2 мин. четене

Лидерската на позиция на Tether (USDT) на пазара на стабилни монети може да е застрашена според VISA

Visa информира, че стабилната монета USDC на Circle е заела водещо място по обем на транзакциите тази година, изпреварвайки пазарния лидер Tether (USDT), според данни, събрани от банковия гигант.

30.04.2024 16:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.