НАЧАЛО Биткойн

Биткойн може да продължи корекцията си, твърди анализатор

03.03.2023 11:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн може да продължи корекцията си, твърди анализатор

Анализатор, който точно предсказа дъното на Биткойн (BTC) през 2018 г., очаква скорошен спад в цената на актива.

Той наскоро се включи в Twitter, за да сподели мислите си със своите над 220,800 последователи, заявявайки, че очаква инерцията на Биткойн да отслабне, което потенциално може да доведе до бавно достигане до $24,000 и в крайна сметка до още един по-нисък връх.

Той съветва трейдърите да не попадат в капана да лонгват всяка часова обръщаща свещ. Вместо това той предлага да си вземат почивка.

Въз основа на споделената от него графика изглежда той смята, че Биткойн може да спадне до малко над $20,000, след като завърши тривълнов модел на корекция, започнал в края на миналия месец.

Теорията за вълните на Елиът, на която се позовава анализаторът, предполага, че основната тенденция на цената на даден актив се движи в петвълнов модел. В същото време корекцията се осъществява на три вълни. Ако анализът на Smart Contracter се окаже верен, може да станем свидетели на спад в цената на Биткойн преди евентуални бъдещи печалби.

В допълнение към прогнозите си за водещата криптовалута, Smart Contracter сподели мечи настроения и по отношение на децентрализираната екосистема за изкуствен интелект Fetch.ai (FET).


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Етериум може да се срине с над 50%, твърди Б. Коуен


Той отбеляза, че FET изглежда изтощен. Въз основа на неговата графика алткойнът може да се коригира с близо 50% от сегашните си нива в тривълнов модел на корекция, който започна през февруари.

Макар да е важно да се отбележи, че миналото не е показателно за бъдещето, опитът на Smart Contracter в точното прогнозиране на пазарните движения несъмнено привлече вниманието на много крипто ентусиасти.

Само времето ще покаже дали последните му прогнози ще се сбъднат. Все пак засега търговците трябва да следят внимателно пазарите и да бъдат подготвени за всякакви потенциални промени в цените.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн и златото са две уникални инвестиции – но коя е по-добра за лятото на 2024 година?

С наближаването на лятото на 2024 г. инвеститорите внимателно преценяват перспективите на два известни актива: Биткойн (BTC) и златото.

07.05.2024 11:30 2 мин. четене

Забранен ли е Биткойн (BTC) в Китай?

Скорошна публикация от Китай, страна, известна със строгите си регулации за Биткойн и криптовалути, привлече вниманието към правния статут на BTC.

07.05.2024 8:00 1 мин. четене

Поредният голям финансов мениджър се насочва към Биткойн ETF

Hightower, голяма фирма за управление на активи с AUM на обща стойност $130 милиарда, разкри инвестиция в спот Биткойн ETF, оценена на $68 милиона.

07.05.2024 7:30 2 мин. четене

Биткойн майнинг компаниите със значителни печалби

Последното покачване на цената на Биткойн предизвика по-голям отскок на крипто акциите, като компаниите за BTC майнинг отбелязаха значителни печалби.

07.05.2024 5:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.